Vad för program?

Det är visst många som kommenterar lite här och där ang hur kissie alltid förstorar sitt hår på bilderna och det hon använder sig av är programmet GIMP, som är en mindre version av photoshop som också är gratis.

Själv använder jag det också. Jag förstorar dock inte håret utan kör på muskler iställen. Kolla för -och efterbild här nedan:

Före:


Efter:


Ladda ner programet HÄÄÄÄÄR..

Kim Kardashian : Känd för vadå?



Dom flesta av er vet nog vem Kim Kardashian är eller hur? Jag tycker att hon är sjukt grym och snygg på massa olika sätt, men en sak jag aldrig har förstått är hur hon har lyckats bli mer omtalad än exempelvis bl.a Paris Hilton. 



Kim blev känd för sitt umgänge med bl.a Paris Hilton och sen att en sexvideo läckte upp på henne och exet Ray J. Hmm... Kanske dags för mig att släppa en sexvideo, hänga med kändisar och börja tjäna miljoner. Det låter väll som en bra plan?

Intressant vardag?

Jag förstår faktiskt inte vad det är som är så intressant med våran vardag som vi lever, dvs vi bloggare.

Är vi så stora inspirationskällor att ni nu tycker att det är coolt när vi fikar och festar för var jag trodde var att mer eller mindre alla gjorde sånt. Nu kanske ni påpekar att våra åsikter är det som gör det mesta av bloggen, men alla kan väll också ha åsikter?

Alltså vad är det som gör oss så intressanta?

Jag kan själv säga att jag verkligen tröttnat på att läsa bloggar för alla är så tråkiga, ja till och med kissies. Jag är inte intresserad av att läsa om bebismat eller viktminskning, heller inte om vilket sorts smink dom köper för det är faktiskt helt OINTRESSANT!

En blogg jag verkligen följer varje dag är typ Perezhilton.com. Han driver världens största blogg och är en riktig jävla skvallerkärring och det tycker jag fan är coolt! Det är en riktig skvallerbloggare!



Jag förmodar att dom flesta vet vem han är, men för er som inte vet så spana in hans sida : www.Perezhilton.com

Vimmelbild : Jag och Annie

Här är en Vimmelbild från i Fredags på Oxid-eventet :)



Albin on stage @ Cafe Opera


Håller i Cafet på söndagar framöver med blogg-gänget;)



God Morgon!


Var en sväng förbi Cafet igår, men drog hem rätt tidigt faktiskt! Angela Monroe mig åt sidan under kvällen och frågade mig ifall jag ville börja köra med det lilla blogg-gänget och hålla i söndagarna så why not liksom. ;)Jag börjar där nästa söndag och då tror jag nog att det kommer att bli galet faktiskt! ;)

Till skillnad från vissa andra så vet jag nog att jag kan dra folk utan att behöva ljuga på min blogg om att supermånga hade osa:t när det egentligen inte var med än 5 etc.. ;)Anw. så har ju min polare Albin också börjar hålla i söndagarna där så kommer bli kul att jobba med honom. Jaja ska ner och käka, Här kommer lite bilder från kvällen :)





Kvällens planer :

Jag sitter hemma hos Tanya och slaggar ett tag innan jag rör mig hemåt för att fixa mig en aning och röra mig in mot Cafet där bl.a Albin sjunger idag. ;)

Kom till Cafet idag ifall ni vill träffa alla oss bloggare. Dom flesta kommer att vara på plats ;)


Film hemma hos Tanya ;)

Jag ska precis hoppa upp ur sängen och röra mig hem till Tanya för att titta på film. Jag fick några presentkort i min goodie-bag från eventet som låter mig hyra filmer gratis på nätet!:)

Jag lägger upp bilder på grejerna jag fick igår lite senare :)


Bilder från igår ;)






Bonjour! :)

Tjenis!

Vaknade precis med en jäkla baksmälla i skallen,*Puhh*... Igår så drog jag med min vän Albin Loan och hans tjej Annelie till en vernissage på Oxid som Jessica Nyström höll i. Det var jättetrevligt och jag träffade på massa bekanta ansikten. Paow var också där...,fy fan vad kul det var att se henne, var ett sånt jävla tag sedan, men vi får nog ta igen det förr eller senare.

Runt 10 tiden så drog jag till nått ställe som heter Wook-House med Annie och hennes vän och vidare till Laroy dit Naila och co också kom. Jag vet inte varför, men på något vis så låter allt det här som en vardag för mig nu för tiden, eller vad säger ni? Jaja, ska ta och käka nu, hörs om ett tag!


En vimmelbild som min vän Jessica Thor tog på mig igår på Vernissagen. Spana in Jessicas fina tavlor i bakgrunden. Dom var grymma!

DAGENS LÅT :


Dagens morgon outfit ;)



Overoll - OnePiece - Skor - Vagabond

Ska ta och byta om om ett litet tag för att sedan röra mig in mot ett event som jag är bjuden på som ligger på klubben Oxid. Tydligen så ska det finnas saftiga goodiebags så det blir nog bra ;)... Ska förmodligen dra dit med min vän Albin som inte bor allt för långt härifrån. Någon av er som ska dit idag?

På jakt efter peruken!

Hahahaha, Vart precis taggad på en bild ifrån sommaren när jag var ute på vift. jag kommer ihåg när jag var på stureplan och såg att en transa hade snott min väns peruk. Så jag och mina två vänner såg och spanade i typ 1 timma efter att transan skulle komma ut från spybar för att sedan attackera som hungriga tigrar och slita av den från ''hennes'' huvud! ;)


Så klart att min vän Tia Nilzen skulle snappa upp lite kort när hon hade vägarna förbi så sjuka som vi var. ÅÅh gud så jag saknar sommaren :(

Lite bilder från igår ;)


Unnade mig lite god Moet när jag endå var där!


Klart att flaskan var redo precis innan vi kom ;)


Krille aka Chris var också där med sina vänner. Roligt folk ;)

Helt jävla störd!!!!

Hej alla söta och fula!

Vaknade till precis av att min kompis Tanya messade mig, så måste hem till henne en snabbis och få en grej fixad.. 

Anw.. Igår så drog jag ut runt 4 tiden och jag hann inte uppdatera efter det. Jag åkte i alla fall in mot globen och kollade lite kläder, följde med min vän till frisören och sen så körde vi en 10 minutares solarium i kärrtorp. Måste verkligen återgå till mina vanliga solrutiner.. Efter det så var det Baresso-häng en stund och vidare hem till herrmiddagen som låg på strandvägen, vilket var helt okej faktiskt!

Runt halv 2 så skulle alla dra så vi passade på att svänga förbi en klubb för att titta till läget, dock slutade det med att jag fick en rak höger i ansiktet av en transliknande läsare som av någon konstig anledning stod och väntade på mig utanför efter att han vart utslängd 40 minuter tidigare och spelade macho.. Jaja ska leta upp en bild på honom och så får ni alla se hur han ser ut, samidigt ska jag ge det till polisen också! Ingen transa kommer undan så enkelt!

Ansiktet vart helt svullet igår! Slaget i sig var ju inte hårt (snälla en fjolla slog till liksom), men grejen var att han prickade precis på kindbenet så.. Nåja, sånt får man stå ut med! Inte kul men whatever!


Så här såg jag ut igår. Mitt öga var lite stängt för att det sved en aning också, men jag ser klart och tydligen svullnaden!

Fredag betyder fest!

Tjena bloggis!

Hoppas att allt är bra med er?! Jag håller fortfarande att koppla ihop hjärnan med verkligheten. Verkar känns den här nedrans tröttheten hela tiden. Jag har precis unnat mig massa kebab och ska nu hoppa in i duschen. Ikväll så är det utgång. Jag kommer att börja hemma hos en kompis på en herr-middag med massa Moet och sånt skit, sen blir det nog vidare mot stureplan för massa röj!

Jag har faktiskt på senaste tiden tröttnat på att gå ut här i stockholms, fast jag tror ändå att det beror på det här vädret för det är verkligen inte nådig temperatur utomhus! Jäkla ishavskyla! Ni måste ju hålla med om att man tappar intresset en aning när det är så pass kallt utomhus... Vem vill liksom frysa när man kan ligga hemma i en varm säng? Hmmm.... Jaja nu ska jag sluta tjata:)


Hittade en söt vimmelbild på mig och min söta vän Maya på Cafet för ett tag sedan! Jag är ute så mycket så jag knappt kommer ihåg när bilderna togs, *huhh*

Teaser på The Ana gina show

Måste bara påpeka att Ana-Gina tar hem priset totalt! Om jag satt i studion så skulle jag nog inte kunna hålla mig utan skulle förmodligen skrattat så mycket tills det krampade i magen på mig hahahah. 


Behöver en header..

Kan någon göra en header åt mig? Jag vill inte ha någon high-tech utan en rätt simpel.

Maila mig till : [email protected]

Kämpa tills slutet!

Jag väntar ett viktigt samtal imorgon från en frisör skola i hopp om att lyckas få en extra plats där och då jävlar kommer jag att köra till max!

Jag har verkligen inspirerats på sistonde till att kämpa för det jag verkligen vill, till att kunna uppnå mina mål och veta att jag klarar av det jag verkligen strävar efter. I detta fall så är det att bli frisör och jag vet att jag verkligen kommer att lyckas. Jag har satt mina mål i livet och jag hoppas verkligen att jag klarar av dom. 

Jag har märkt hur folk ibland bara slänger bort deras drömmar för att de helt enkelt inte orkar, men seriöst? Kom igen va fan! Varför ska man slänga bort sin framtid och göra sånt som egentligen inte intresserar en bara för att det är den enklaste vägen? Vad är det som är så svårt med att kämpa? Nånstans måste man ju börja för att lyckas, eller hur? Om vi tar bloggar som ex så tror folk att dom kan bli stora över en dag, vilket är fel. Det handlar först och främst om att kämpa sig upp, att göra något som får en att sticka ut och få folk att älska en för det man gör helt enkelt!

Tidigare idag så följde jag med en av mina vänner till arbetsförmedligen där jag stötte på förmodligen världens mest inkompetenta idiot! Han kan knappt prata Svenska och ser ut som skit och klagade på att hans handläggare inte kunde fixa ett jobb åt honom och då så syftade han självklart på sitt drömjobb. Som jag sa så måste man ju börja någonstans liksom! Om jag var i hans sits så skulle jag förmodligen börja diska eller plocka sopor. Det skulle passa han utmärkt och när han väl kan behärska språket bättre så får han nog mer öppna vägar.

Det jag nu försöker att säga är att jag har lyckats komma till det stadiet där jag vet att jag kan. Det enda jag väntade på var en plats på skolan och jag hoppas veeeeeerkligen att jag får den. Håll tummarna för mig nu för det behöver jag verkligen.



Vimmelbilder från Entourage!

Det var inte direkt lite vimmelbilder jag hittade på mig från Entourage som jag och vännerna var på i Onsdags. Här kommer några utav dom = )







Vimmelbilder från igår på Cafe Opera ;)





Vart en vild kväll igår ;)

Usch, mina ögon bara svider och svider, huhh. Ledsen att jag inte uppdaterar först nu, försöker verkligen att ta tag med det, men ibland orkar jag verkligen inte. Jag har ju också ett liv som många av er redan vet!

Igår så drog jag iväg till Alex Erwiks talkshow på Mocco Cafe med Rosanna och min bror. Jag träffade även på grymt sköna Albin där med hans tjejkompis Anas.;) Efter inspelningen så drog vi till Entourage där min vän Oscar höll sin födelsedagsfest, vilket innebar massa dricka som dock smakade saft, men man kan ju inte förvänta sig det bästa när det är gratis u know..;)

Efter Entourage så drog vi till Cafet men hela gänget valde att dra hem redan vid 1-tiden men jag fortsatte festa hela kvällen med Naila och Hanna Helen som kom dit inte så långt efter att dom andra hade dragit.:) Tydligen så var det någon bögfest på ena sidan och såklart skulle det bli tjaffs med någon oinbjuden liten fjolla som försökte att entra mitt bord?? Vet inte vad han trodde när han försökte att ragga på mig... Såhär lät det iaf hahaha:

Fjollan - Hey sexy 

Jag
- Öööh hej?!!

Fjollan
- Vad tycker du om min dans?

Jag
- :S vad fan håller du på med? 

Fjollan
- Ska du inte bjuda på en drink? 

Jag
- Alltså snälla, kör upp en dildo i röven innan min fot åker upp där medans din kropp svingas ut härifrån! Stick din fula transa!

Drama all the way! Nåja ska få i mig lite mat nu! Uppdaterar strax..

Här kommer Lite bilder från kvällen: :)



På Entourage så serverades det massa dricka. Me like..

Naila och Hanna Helen Rockade fett hahahah..



När vi sen kom till Cafet så fick vi ett maxat bord fyllt med dricka. Skumpan poppades hela kvällen :)


Riktigt jävla sjuka människor!

Vet ni vad skillnaden mellan Invandrare och Invandrare är? Invandrare i förorterna kan ju för fan inte beté sig! Fy fan!

Bilder på mig som snorunge! :)

Vart precis taggad på två bilder på mig som snorunge och fy fan vad jag såg ut som en importerad arab-unge hahah.. Tyckte dock att jag var en aning söt på första bilden.. :)




Det händer nästan att man längtar till dom tiderna faktiskt och till och med tiderna på dagis. Jag behövde inte göra något alls utan hade alltid någon som hjälpte mig med allt. Min lärare torkade till och med min röv efter att jag hade varit inne på toa. LYX-service kallas det!;)

Och idag ser jag ut såhär:



Tycker det är rätt coolt hur mycket en person kan förändras. Jaja sånt är livet! :)

Ny trend hahaha? ;)

Min bror Hassan vart sur över att han inte fick massa uppmärksamhet så han kopierade av Britney Spears och rakade av sig håret i hopp om att kunna synas lite! Visst är han söt? :)


Bring love, stop hating!


Foto: Armand Dommer - Modell: Jag


Drinktips inför imorgon! ;)

Päron och citron!

Till er som gillar fruktiga och fräshare drinkar..




1 del Absolut Päron
Lime och citronlemonad

Fyll ett högt glas med is och häll över Absolut Päron. 
Pressa en halv citron och en limeklyfta över och garnera med lime och citronklyftor. 

Tycker du det vart för starkt kan man köpa flera sorters olika lime eller citron bubbeldrickor som kan användas om du vill ha en svagare drink, 
finns bland annat från Schweppes och Bluekeld. 

Svartvinbärs gränden

Ni som tycker om cosmopolitan? Ni kommer älska denna!



4 delar Absolut Pears
2 delar citronjuice
2 delar sockerlag
1 del svartvinbärslikör
2 delar tranbärsdricka

Skaka alla ingredienser tillsammans med is i en shaker. 
Häll sedan över i ett martiniglas. 
Garnera med färska svartvinbär och kanske en citronklyfta. 

Lime och Gin

Ni som tycker om lite lyxigare och smaken av sommar kommer gilla denna!



Absolut pears
Ginger Ale
Lime

Skaka alla ingredienser med is i en shaker. Häll upp i höga glas, garnera med lime och eventuellt lite mynta.

Pressvisningen av filmen Burlesque :)



Sorry för bad update, men har vekligen inte pallat skriva något över huvud taget! Anw så drog jag iväg till en liten jobb-grej idag och checkade läget. Sen vart det bio dags.. Jag och min vän Ivona Pavlov drog iväg till Pressvisningen av filmen Burlesque som förövrigt var bland de grymmaste filmerna jag har sätt på länge och jag avgudar verkligen Christina Aguilera!

Sen drog jag iväg till Barran en sväng för en snabb fika med min sötnos Naila, innan min chaufför Tanya hämtade upp mig för lite shopping i skärholmen Centrum och sen hem!;)

Ganska normalt tråkig dag, men men! :)

Trailer:

Va faaan! :(

Jag har alltid överskattat min hälsa och trott att jag aldrig kommer att drabbas at någon och vara fullt frisk livet ut, men så verkar det visst inte vara.

Jag har sen 3 månader tillbaka haft problem med ryggen och har av någon anledning trott att det var en stäckning eller så, vilket det inte verkar vara. Sen 1 månad tillbaka så har jag också haft väldigt enkelt för att få blåmärken på kroppen så jag ringde min husläkare och pratade lite med honom och tydligen så verkar det vara en ärftlig skelettsjukdom som jag lider utav, vilket innebär att skeletter inte tar till dig tillläckligt mycket vitaminer och det leder till att mitt skelett är försvagat!

Jag är verkligen vettskrämd just nu, men min doktor säger att det finns tabletter för sånt som jag måste ta för att allt ska hållas stabilt! Min rygg däremot vet han inte vad problemet är men han misstänker att det är en frakur precis under ryggraden och i och med att jag inte tar det lugnt utan belastar ryggen hela tiden så har det inte hunnit läka.

Faaaaaaaaan att sånnt ska hända just mig! Lyckat!! :(



Lyckat att vakna klockan 3.

God Morgon!:)

Jag hade absolut ingen lust att uppdatera mer igår för hade sån satans stark huvudvärk och deckade ganska tidigt på kvällen faktiskt. :( *illa*

Hur som helst så ska jag börja klä på mig om ett litet tag och springa iväg till polisstationen för att hämta upp mitt nya pass. Jag var ju inne på stationen förra veckan, men så smart som jag är så glömde jag det gamla passet hemma som jag egentligen är tvungen att ha med mig då dom måste stämpla det gamla! 

Efter mitt lilla ärende på stationen så drar jag väll in mot stan och hittar på något skoj. Orkar inte sitta och lata hemma längre! Får väll ta och hitta på något! Jaja ska ner och käka frukost nu, hörs om ett tag 



Dags att byta miljö?

Har svinont i huvudet just nu och har redan hunnit ta 2 ipren-tabletter. 

Igår hur som helst så fyllde min älskade vän Aleksandra år, så jag började med förfest hemma hos henne innan vi och ett sällskap på kanske 20 personer drog vidare till Entourage, söp oss fulla och sen så drog vi vidare mot Laroy där vi rockade till min vän Jaysons (DjbabyJ) sjukt grymma musik tills stängning.:)

Aleksandra och co drog hem så jag och Ivona drog vidare till Lobby där vi mötte upp Naila och dansade en stund innan jag drog hemåt. Typiskt en vanlig natt för mig. 

Måste verkligen försöka att ändra på mig och hitta något vettigare att göra på kvällarna, byta miljö lite... Orkar inte göra samma grej 2-3 dagar i veckan varje vecka, *huhh:(


Här är en vimmelbild på min och mina två underbara tjejer Aleksandra och Yasmin

Mår inte särskillt bra just nu!

Jag uppdaterar om en liten stund! Ska ner och försöka att få i mig lite mat nu. :(

Gårdagens festligheter, Ytterst trevligt! ;)



God morgon bananas!
:)

Det vart rätt galet igår, med av någon viss anledning så kändes det inte som värsta wow liksom.. Anyway så började jag och min broder på Soap Bar, sen vidare till Entourage där jag tog några drinkar innan jag drog vidare till Rosanna och Jackies drinkbjudning på Magenta där det vart massa dricka innan jag drog till Laroy och avslutade på Lobby.:) Dock vart jag en aning full och var tvungen att gå hem *buhuu*:(

Idag så fyller min älskade vän Aleksandra Dennier 20 år så blir utgång idag också. Börjar med middag hemma hos henne, sen får jag se vart alla galenskaper leder. Lägg till henne på facebook och gratta henne HÄÄÄR :)


Den här bilden är tagen igår på Magenta.

Jag och min stora syster på lobby igår. ps. Jag hade ingen kamera med mig igår men tog några bilder med min iphone. Träffade bl.a på tore ännu en gång och så klart så skulle jag ta idolbild med honom hahah

Sitter på Baresso med Vanessa ;)

Sitter och tar det lugnt här ett tag innan det är dags för utgång ;)

Puss
 

 


Modellbild #2


Photo: Armand Dommer

Frågor och svar :



hur många har du haft sex med?
Svar: Hmm, Jag tror jag tappade räkningen efter 50 ;)¨

vilken e den skönaste ställningen?
Svar: Jag vet faktiskt inte. Gillar det mesta så hahah.

Har du slickat fitta?
Svar: MEN USCHHHH!

Hur är det ha sex första gången?
Svar: Det var helt magiskt faktiskt!

berätta det sjukaste du gjort i sängen
Svar: Jag trodde jag var en wild horse. Allt jag gör är vilt och sjukt i sängen haha.

Har du haft sex med en känd bloggare?
Svar: Ja klart jag har ;)

Hur ofta har du sex?
Svar: Måndag-fredag från kl 13-14.

Var är det konstigaste stället du har haft sex på?
Svar: På en buss tror jag! ;)

Hur gammal va du när du förlora oskulden?
Svar: Jag är oskuld! Ska vänta tills jag gifter mig!

Är du bisexuell? Bara undrar :)
Svar: Nej det är jag verkligen inte!

Jag tänkte inte ha sex med någon förs jag var 18. Men när jag ser hurdu ligger runt verkar det ganska okej. Vad tycker du? Mina föräldrar är ganska religösa.
Svar: Sen när har jag sagt att jag ligger runt :S Tror nog att du beblandar mig med En*****

hur är ett perfekt sex enligt dig?
Svar: Kärleksfullt sex förmodar jag?

äger du en dildo?
Svar: Nej jag äger inte en. Har 6 styckna! ;)

Vad tycker du om anal sex?
Svar: Det är väll okej?



Min morgon ;)

God Morning

Jag hann inte uppdatera när jag vaknade för det vart verkligen brottom.

Pappa kom in till mitt rum och väckte mig vid tolv tiden och sa att vi var tvugna att åka iväg till Polisen i huddinge, då jag som ni alla vet blivit åtalad för innehav av narkotika.;) Hahaha jag bara skojar nu.

Åkte iväg och skulle faktiskt hämta upp mitt nya pass,;) men så smart som jag är så glömde jag mitt gamla pass här hemma som man är tvungen att ha med då den måste stämplas för att den inte ska kunna användas något mer, * Huhh lyckat *

Ikväll så ska jag till Magenta och hälsa på mina kära vänner Rosanna och Jackie. Det kommer att bli totallt röjj tror jag faktiskt. Man vet aldrig vad man kan förvänta sig när man festar med Rosanna, hmm ;)

Jaja, Nu blir det lite frukost!


Jag har grova sömnproblem!! :(

ZZzzzzzz..

Ohhh jag verkar ha grova sömnproblem och måste verkligen söka upp en läkare, behöver sömnpilleeeeeer!!
:( Ska röka en cigarett efter detta inlägg:), sen så ska jag lägga mig och ladda ner någon sorglig film som jag kan somna till. Jag måste se till att vara pigg och glad imorgon för det är ju Fredag u know:)

Rosanna och Jackie håller i någon drinkbjudning på Magenta så klart att jag kommer att vara där då. Hoppas att skumpan poppas för det kommer att bli ett totallt Fabooosh kväll kan jag lova!

Btw. Jag har fått tillbaka min Iphone nu så ALLA mina vänner som ser det här kan skicka sitt nummer till mig i ett sms. :)


Jag behöver en ny header

Är det någon där ute som är grym på att göra headers så maila mig på [email protected] :)
<script type="text/javascript" charset="utf-8" src="http://static.polldaddy.com/p/4420437.js"></script>
<noscript>
<a href="http://polldaddy.com/poll/4420437/">Lika eller inte?</a><span style="font-size:9px;"><a href="http://polldaddy.com/features-surveys/">survey software</a></span>
</noscript>

Vinner man verkligen?

Vad är grejen med att hela tiden fejka tävlingar och be folk att länka till tävlingen för en ökad vinst? Vissa storbloggare delar ut riktiga vinster medans vissa enbart är ute efter kommentarer och länkningar vilket leder till ökad statistik. 

Hugo och Foki la för ett tag sedan upp en tävling i samarbete med Onoff där vinnaren hade en chans att vinna en Ipad. Det gick ut på att man skulle gå in på Onoff.se och vara med och tävla. :

Hugos inlägg :



'' Rim-tävling från ONOFF fortsätter där man kan vinna 2 iPads genom att rimma på surfplatta

Med mitt samarbete med OnOFF kommer här bästa julklappen till er, det enda ni behöver göra är att gå in på onoffs hemsida och skriva ert egna julrim om Ipaden: ungefär så här:

"Jag vill vinna en ipad för jag är fett cool

Nu i Thailand vill jag surfa i min solstol

ge till mig alla ipad snälla

då lovar jag att sluta hälla (i mig bärs)"

(nåt sånt, va kreativa nu, det kan löna sig en ipad)

Klicka på onoffknappen nedan för att komma till tävlingen! ''

Jag var inne på Dennis blogg och såg att han hade lagt upp en liknande tävling, eller snarare en exakt likadan där vinnaren får en Ipad i samarbete med Onoff. Det som dock förvånar mig är varför han inte länkar till deras hemsida utan länkar till Apple.com. Sen är det en aning konstigt varför han ALDRIG har länkat en vinnare, eller? Tycker det är lite tragiskt faktiskt!

Dennis Inlägg : 



Och snälla, INGA negativa kommentarer nu för ni vet att jag har rätt. Fattar inte varför man behöver försvara honom.

Ps. det här är inget hatinlägg. Tycker bara att det är taskigt att fuska till sig på det sättet...Räcker det inte med att han köper statistik? hmm

Det är fult att ljuga!


Mot stan!

Rör min in mot stan nu för att hämta upp min Iphone 4 nu. Hörs om ett tag :)

7X - Lika barn leker bäst ;)

Fick hem filmen 7X - lika barn leker bäst för några dagar sedan. Det är en ny svensk film som precis har släppts på DVD. Jag är inte direkt ett fan till svenska filmer, men den här filmen var ju brutal, Måste ses! Ni vet han från Patrik 1,5, ligistungen?! Det är han som har rollen i denna film. Spana in trailern!




Bakis.se!

Aj Aj Aj! Fy satan vad jag har ont i huvudet! Jag fick nog i mig lite väl mycket shots igår, men det var definitivt värt det. :)

Igår så rockade jag och vännerna på Laroy tills stängning.;) Jag var helt jävla vild, ni borde ha sett mig hahah. Jag hoppade runt från höger till vänster och röjde loss, var nog mer eller mindre jag som gjorde stället faktiskt.:)

Samtidigt så lyste Jayson upp min dag genom att spela Justin Bieber - Baby, vilket måste ha varit höjdpunkten på kvällen för alltså, hallå? Vem gillar inte bieber? 

Hur som helst så tog jag och min kära tvillingbror Nattbussen hem som normala människor, deckade på bussen och vaknade precis innan vi skulle av, spydde lite och sen vart det läggdags när vi kom hem.

Visst är mina kvällar intressanta?
:)


Jag tror man märker på min blick hur jag mådde hahaha ;)


Mums! Tänk på att det här var första rundan!:)


Mina kära vänner är såååå söta. Tack för en faboosh kväll <3 ;)


Jonjon och frugan måste nog vara det gulligaste paret någonsin. För er som inte vet så är Jj min vapendragare/beskyddare så du som vill jävlas eller bråka så välkommen när han är med :)


Mina vänner är verkligen hur gulliga som helst! Love u guys n girls <3


Jag försöker alltid posera när jag är full, men jag har märkt att det verkligen inte funkar, hmm..Jaja det får väll duga! 

Tack till alla som var ute med mig igår. Naila, Vanessa, Amalia, JonJon o frugan... Ni betyder guld!

Blir visst igång ikväll :P

Tydligen så ska gänget ut och slog till med grupptryck! Inte mycket jag kan göra åt saken.
Ses på Laroy ikväll. Puss ;)


Det verkar finnas olika nivåer av rasism där ute!



Jag kom precis på en grej. Meningen ''din pantade blondin'' har man ju hört ett par gånger nu och folk verkar inte ta åt sig för det har blivit så pass vanligt. Varför är det okej för personer att uttrycka sig på det sättet och så är det fullt normalt, men om jag exempelvis säger att vissa från förorterna är fattigt äckliga skitstövlar som inte vet hur man beteer sig så är man helt plötsligt rasistisk och hatisk! Hur kommer det sig?

Precis som blondiner har skapat sig en image som pantade så har getto-barn skapat sig en image som kriminella vider.

Om jag själv fick uttrycka mig så skulle det se ut såhär:

Blondiner:
Blondiner är bitchiga och vissa utav dom tror att dom blir mycket sexigare med ett stort blond fluff på huvudet, men vad dom inte tänker på är att den bruna färgen är det som är inne i år. Blondiner har inte svårt för att ta för sig och gillar att få, men är däremot snåla när det kommer till att betala! (Påminner lite om mig faktiskt)



Getto-barn:
Tycker att vissa kan vara riktigt konstiga som begår brott, våldtäkter, ja massa olika slag utav brott och drar med sig hela förorten över en och samma kant, kanske därför man har fått den uppfattningen om dig. Självklart finns det ju också bra personer som är jättesnälla, men nu syftar jag på förorts-gäng, nivet dom som pundar vid tunnelbanorna och hänger på parkbänkar! Tycker att dom borde mogna. Blonda personer kan iaf betee sig lite bättre än dom!



Fick en present av mamma :)

Kolla vad snäll min mor är!! Hon kom hem med en liten present till mig som hon hade köpt på rean i NK. Var inte mindre än en ny klocka från det Italienska märket Bvlgari. Kommer att sitta och må bra på min hand kan jag redan nu säga.

Men ni vet ju vad man brukar säga, det mest exklusiva förtjänar det mest exklusiva ;)



Visst är den söt? :)


Jag måste gå upp i vikt!

Vissa verkar vara nöjda med att vara pinnsmala medans jag kämpar för livet för att kunna gå upp i vikt,:( men jag lyckas ju vafan aldrig!:( Jag pratade med en läkare och han sa att jag hade för bra ämnesomsättning ''vad det nu betyder''... Oqavsett hur mycket pizza och Donken käk jag får i mig så går jag aldrig upp i vikt. :(

Varje kväll så gör jag 4 mackor med 1/2 kilo smör på och har gjort det det senaste halvåret och vet ni vad resultatet blev?

Jag gick ner 1,5 Kilo!!:(

Vad fan är det jag ska äta för något eller lider jag av annorexia då eller? Jag är 187 lång och vägen 72 kilo.. Är det normalt??


Låt er inte luras?

Jag har märkt att typ ALLA bloggläsare tror att vi bloggare är nå megakändisar som kan försörja oss livet ut på att sitta och skriva några saker på internet. Måste helt ärligt bara fråga?! Tror ni bokstavligen att det är så?

Det som jag tycker är ironiskt är att vissa bloggare väljer att leva ett normalt liv och inte ljuga i bloggarna, medans andra väljer att göra motsatsen.;) Vet ni vad grejen med bloggar är? Ni tror att vi betalar för all underhållning som vi gör på vardagarna, men sanningen är den att nästa 70% är sponsrat då bloggare är nutidens nya marknadsföring. Sen när det kommer till lögner så tror jag inte att det är något nytt direkt. Att en bloggare käper ett skal från en hemsida för 149 kronor och säger att det är ett burberry-skal är bara till för att kunna sticka ut tassarna lite extra.;)

Just idag så vet jag att genomsnittet av dom kända bloggarna drar in ungefär 17 - 20.000 i månaden vilket är en relativt normal lön, eller vad säger ni? Vi har däremot 2 stora bloggare som tjänar mer än andra, men det beror på att de har byggt upp ett varumärke och gjort företag utav det hela och det är Kenza och Blondinbella.:)

Vi umgås med vanligt folk och gör precis det ni gör så överskatta in oss. Vi är bara normala personer som lever bakom en fasad som ni tror är fullt faboosh, men sanningen är att den inte existerar!


Photo : Armand Dommer.

Hotellet jag kommer att bo på i London. ;)


Tydligen så kommer det inte att vara tillgängligt hemma hos mina vänner i London så jag valde att istället boka ett rum på Hilton Hotellet som ligger i stan, strax intill Kensington. Sen kan jag ju inte klaga heller, för hotellrum kan jag lätt säga är bland det skönaste jag vet, och sen att det är ett lyxigt hotell mitt inne i stan gör det bara bättre.;)

Jag hoppas att mitt pass som jag var och gjorde i igår hinner komma innan veckans slut för jag måste ange ett nytt pass-nummer. Pratade med ryanairs flygbolag idag, så det fixar nog sig hoppas jag. Hihi

 

 


Dagens smaltips/frukost


Videoblogg - Morgonsnack :)



Black nd White


Photo : Armand Dommer

Vad är bättre än körkortet?

Min nya Kärlek <3


Http://odenplan.se

God Morgon:

God morgon! Idag var jag verkligen uppe tidigt.

Vaknade redan 05:20 och försökte somna om men det gick verkligen inte bra, så sedan dess har jag varit vaken. Idag är det en lång dag. Först ska jag iväg på möte sen ska jag övningsköra på Odenplans Trafikskola och jag vet inte riktigt vad vi ska göra idag men jag vet att vi ska få in de uppgifter vi gjorde sist i den nya övningen. Vi gjorde körfältsbyten i "kö" vilket gick över mina förväntningar förutom att jag glömde att blinka två gånger. Det var inte bra! Jag kom på mig själv varje gång men det är inte ok.

Men annars så var det rätt kul men lite svårt och på några få ställen så hade placeringen kunnat vara lite bättre. Och senare ikväll så är det Risk 1an som gäller i hela 3 timmar. Tyvärr är det obligatoriskt :)



Titta vem jag träffade hahah :D

Nivet den där mongoliden Tore som var med i FC-Z och typ var den ända som lyckades bli känd från det programet? Jag såg honom på Lobby i fredags där han sprang runt och försökte ragga tjejer med sin ökända mogodans. Hur cool är inte snubben liksom. Tycker det är coolt att han inte har någon skam i kroppen över huvud taget ;)

Jag och min Stora idol Tore! :)
Han har tydligen också försökt att ragga på Rosanna hahaha!



Oacceptabelt beteende ! :S

Jag blir verkligen förvånad över hur långt araber är villiga att gå!! De verkar inte ha någon skam i kroppen över huvud taget och tror att de kan såra vem som helst bara för att deras familj eller släkt inte ska få reda på att de är homosexuella eller så...

Perrobin Dejtade en kille och snacka om att han inte har någon respekt för någon annans känslor öht!!

PINSAMT! (Läs igenom hela texten så förstår ni vad jag menar)




Vad tycker ni? Patetisk eller patetisk?

Dagens fråga :

Hej Yousef! Jag undrar bara hur det går med körkortet.

Tja. Det flyter på. Har inte hunnit gå dit och köra då jag har varit en aning sjuk på sistonde, men ska börja så snart som möjligt igen! För er som undrar vilken skola det är jag kör på så är det Odenplans Traffikskola. Kan varmt rekommendera den och lärarna på skolan är helt underbara. Ska in deras hemsida HÄÄÄR


Testbild nr 2



Last Night Out


Helvete vilken baksmälla
. Jag och vännerna började med en förfest i odenplan följt av stureplan där vi röjde tills klockan 3 och vidare till en efterfest på strandvägen med massa folk, bl.a krille. Måste nog säga att efterfesten var kvällens höjdpunkt och vi röjde för fullt! Synd att vi blev utslängda halv 6. Ska försöka att ta mig samman nu. Kan knappt tänka klart hahah..

Jag, Krille och hans vän Amalia

Massa MOET vart serverad+ massa shots, bläää.

Sån blir jag när jag är full hihi..

hejsan

Har varit helt slut idag! Har vaknat och somnat om sen morgonen :) . Hur som helst… Igår så drog jag in mot Baresso och mötte upp Naila och dom andra tjejerna och drog hem till min vän Vanessa som fyllde år och hade en hemmafest i RINKEBY, ja ni hörde rätt, rinkeby. Måste säga att det stället är skitläskigt. Så fort vi kom upp för rulltrapporna så hör jag hur 5 somaliekillarskriker massa skit till mig, men jag valde att ignorera dom och fortsatte vara FABOOSH:)lägger inte ner energi på sånt faktiskt!
Hur som helst så söp vi tills klockan två och jag vart bokstavligt helt väck! Vid 2 tiden så drog vi till Lobby och stannade där tills typ halv 5 innan jag tog en taxi hem. När jag vaknade upp idag så hade jag största huvudvärken och huvudet bara dunkade så jag gjorde en kur som min kompis Tessi gav till mig och det funkade.
1/5 glas vatten
1 tsk salt+1 tsk socker
lite citron
Tro mig, huvudvärken försvann tydligen… Hur som helst så har jag precis klätt på mig och ska röra mig mot en fest i st Eriksplan som några killar typ har, jag undrar vem dom är, men min tjejkompis som är 32 vill verkligen att jag kommer, fast det är typ äldre folk där bara, men jag hoppas att det blir bra och finns massa dricka, mohahahha. Får se vart kvällen för oss. :)
Här kommer lite bilder från kvällen!


Tycker jag är modig som vågade åka dit! :)


RSS 2.0