Nu är jag hemma :)

Nu är jag hemma efter en lång jävla dag. Jag drog till jobbet en snabbis och sen åkte jag hem till Rosanna och slaggade där en stund. Var tydligen tvungen att ta med mig frukost till henne då e tvungen att fläska på morgonen. Jag var hos Rosanna i typ 20 minuter sen mötte jag upp Paulina för lite käka och även Hugo Joinade oss följt av en fika på Cafe fotöljen tillsammans med luffarna Rosanna och Jackie hahah!:)

Jag Paulina och Annie drog iväg en stund efter det för att handla en ny kamera till Paow som hon ska ha med sig i London så räkna med riktigt schyssta bilder kan jag säga. åhhh jag längtar som fan tills vi sätter oss på det nedrans planet bara och drar Iväg!

Hur som helst när vi sen var påväg hem till henne igen så ville hon tydligen käka ännu en gång och den här gången ville hon ha ''finare'' mat som hon kallar det så hon släpade med oss till någon exklusive resturang på söder där jag valde att beställa en efterrätt och dom två tog förräter! Vart dock jävligt beskiven över att jag slängde bort en hundring på att få en paj som var lika liten som en 5-krona och två puttismå konstiga grejer bredvid, men vissa gånger får man väll köra lite exklusivt även fast att jag igentligen hör hemma på McDonalds och Kebab-huset! Jag käkar hellre det och blir mätt än att få i mig en smula som kostar tre gånger så mer och som jag fortfarande är hungrig efter.!;)



Snyggingarna Paulina och Annie :)

Värt pengarna?

Typisk kväll hos Paulina :)


Photo Booth


Annie, Jag och Paulina <3

Hahahaha så jag såg ut!


Jag och Rosanna


Jag och Rosanna på Cafe Fotöljen

Just nu

Sitter hemma hos Paulina just nu tillsammans med Annie. Vi satt precis på fotöljen tillsammans med Rosanna, Hugo och Jackie, men drog därifrån för att Paulina var tvungen att lämna några grejer hemma hos henne då hon ändå bor mitt emot Cafet.

Blir stan eller så nu för lite shopping och sen ska jag hem och lägga mig i sängen framför en film eller så.


Dagens outfit



Tröja från Ralph Lauren - Byxor från Brothers

Videoblogg ; Morgonhälsning :)


Våga vara annorlunda!

Det händer väldigt ofta att man försöker att anpassa sig för att bli omtyckt. Man vågar inte sticka ut för att man inte vill att det ska bli fel. Jag tror att jag tidigare har berättat att jag inte vågade vara mig själv, men hur kul är det igentligen? Jag har också varit i den sitsen en gång förut men jag insåg en sak då... Varför ska jag behöva ljuga för andra men framför allt att jag ljög för mig själv. Varför kan jag inte bara vara mig själv?! En sak ska ni veta och det är att ifall era så kallade riktiga vänner gillar er så ska det vara för att du är du och inte den dom vill att du ska vara för det kallar jag dubbelmoral! När du väl vågar visa ditt riktiga jag så kommer du att inse vem som verkligen bryr sig om dig och tycker om dig.

När jag var yngre så kände jag inte det här ''innefolket'' som jag känner idag och hängde mest med folk från förorten i och med att jag bor här. Jag vågade alltid vara den här sjuka typen som jag egentligen är och det berodde på att jag nästan visste att dom andra skulle tycka illa om mig.. Jag visste att dom inte skulle acceptera mig för den jag är och jag mådde dåligt över det, vilket dom heller inte gjorde så jag släppte taget om dom!! När jag väl mognade och kom in på migg andra år på gymnasiet så visste jag att ärlighet skulle skapa mycket kärlek men samtidigt skulle det finnas mycket hat kring mig också och det var liksom bara att svälja det i så fall!

En rätt känslig fråga brukar vara homosexuella som inte vågar komma ut för att de är rädda för att deras ''s.k'' vänner ska börja ogilla som på grund av deras läggning... Men om en vän inte kan acceptera dig för att du är lite annorlunda så tycker jag inte att de förtjänar din uppmärksamhet och allt detta kommer att stärka ditt självförtroende... Det lovar jag...! 

Våga bara vara dig själv och inte den person som andra vill att du ska vara! Vissa kommer att hata dig, men många kommer att uppskatta och älska dig. Det upptäkte jag!



Min dag !

Tidigare idag så mötta jag upp min älskade Paulina för att sola solarium och hinna få oss lite färg innan vi åker till London. För er som inte vet så kör vi båda på Solexpress på kungsholmen. Efter en 20 minutare så kom också Ellen och gjorde oss sällskap, astrevlig tjej! :)



Efter solariumet så drog vi tre och käkade och snackade skit ett tag innan vi drog iväg till BodyPump i Hornstull där Paow och Ellen tränade loss! Starka brudar! Pallade dock inte vara kvar alls länge så jag drog hem efter ett tag och slaggar nu i min säng. Måste verkligen vila ut min kropp med tanke på att jag jobbar imorgon... huhh....


Paulina ser ut som en kopia av kissie på den första bilden. Spana liksom in brudens bröst!



Jimmy Guiliano to BB.. ;)

Big Brother det här året suuuuuuger. Inte nog med att BB är ett sjukt och äckligt program, men deltagarna det här året är ju bara för tråkiga. Däremot så är Glashuset det bästa jag har sett på länge och Jimmy Guiliano har precis blivit min nya idol. Jag kan inte låta bli att älska honom! För er som inte vet så ska två av fyra i glashuset röstas in i Big Brother! Go jimmy!




Taggad inför London resan!

Fy fan vilken rese feber jag har just nu. Kan verkligen inte sluta längta tills jag åker till London om 3 dagar med Paow och Annie. Det är första gången Paulina är där nere så jag tror att hon kommer bli jävligt chockad över hur underbart det är där nere. Det är sån jävla stor skillnad om man nu jämför med Stockholm som för övrigt är en grymt torr stad.

Vi kommer verkligen att härja stan totalt! Vi kommer att bo på ett hotell mitt inne i stan strax intill Baker Street så det är sjukt nära till allt!


Visst är london en vacker stan. Bara utsikten är utsökt!

Arab farsan tar för sig!


Ny design :D

En jätte gullig tjej gjorde precis en ny design åt mig och fan vad jag gillar den, mycket snyggare än alla andra jag har haft! :) Hon har också en blogg. Kika in på den HÄR!



Lite bilder från igår :)


Jag och min nyfunna kärlek Nahla

Gaudi var proppat med massa nyblivna människor!


Nahla och min älskade Malaka


Ett misslyckat sugmärke-försök

Jävla äckel chaufför!

Jag tror att det blev lite för mycket igår. Den ena föll åt höger och den andra föll åt vänster. Jag gick ut med mina två tjejer, Malak och Nahla. Början var lugn på Gaudi men sen spåra det på Lobby. Vi krälade ut och skämdes! Uschhh!

Vi hoppar in i taxin runt 4 tiden och ska åka hem och klart att taxi.killen ser hur fulla vi var och efter att jag hade gett honom 400 kronor så påpekade han att han inte har fått något. Det fixade sig tillslut när jag hotade honom lite sådär. Ingen alkohol tills jag åker ner till London på torsdag vafan!


Igår när jag var på Lobby.

Yeeeeeeeiii :D

En skitsöt tjej håller på med en skitsnygg design till mig just nu! Trust me den rockar fett!! Precis som jag vill ha den liksom :) Den kommer upp senare ikväll!

Varför så fel?

Folk kanske tror att jag har slagit i huvudet eller så bara för att jag helt plötsligt har blivit så kärleksfull och verkligen älskar allt och alla, men jag lovar, det är inget jag bara kör med för att bli omtyckt eller så, jag har verkligen börjat tänka så på heltid verkligen. Det jag itne förstår är varför vissa tycker att det är så konstigt? Ni som läser min blogg borde väll ändå hålla med om att snälla människor är dom som kommer längst i livet och man mår ju bra utav det också!

Jag förstår inte varför man ska hata så mycket. Jag har en gång i tiden vart utstött och jag vet hur det känns. Det var inte kul och jag brukade böla då och då för att jag mådde dåligt, men det var inget jag visade för andra. Just nu så får jag nästan lite ångest över att jag har betett mig så illa mot folk, för jag menar verkligen inte dåligt och jag ångrar det. Kom ihåg den här meningen nu... Alla människor har ett hjärta innerst inne, men vissa vet inte hur dom ska använda den, men det visar sig förr eller senare. Istället för att hata dem så borde man hjälpa dom in i den rätta banan i livet!



Morgon look!


Såhär snygg är jag efter en vild utekväll med massa dricka. Jag tycker faktiskt att det är rätt kul hur ni tror att alla känidar även vaknar upp helt urläckra! Tro mig, man ser ut som skit på morgonen!


Yesterday night out

Puhh vad sliten jag är just nu. Jag började med att föra på O'larys med Nahla och eddi. Meningen var att dom skulle med men hon vart så full såå att hon knappt kunde stå på sina ben! Så jag drog till Berns ist och mötte upp syster och bror och hela kalaset. Jag kan säga det rakt ut att jag HATAR berns. Det är nog den tråkigaste klubben i hela stockholm, eller alltså enligt mig så.. Efter berns vart det lobby en snabbis och sen taxi hem.

Jag kommer nog inte gå ut idag, utan ligga hemma och chilla bara. Känner att jag behöver återhämta alla mina krafter inför Londonresan, Det kommer att bli galet!


Vimmel från igår på Lobby. Visst ser man att jag var spyfull?

Iphone-tävlingen är avslutad + tävling #2

Iphone 4 tävlingen är avslutad nu och jag lottade ut en vinnare vid namn Mia (kolla din mail :)).

Det var jättegulligt att så många av er valde att gå med i tävlingen, men lite ångest får jag nu över att alla inte kunde vinna den. cafe Baresso-ägaren Rani hörde sig av till mig och berättade att han hade 400 vip-kort till Cafe Baresso som jag kunde lotta ut till mina läsare. Det enda ni behöver att göra är att:

skriva in namn, efternamn och hemadress så skickas kortet hem till er! :)

Jag avlutar tävlingen nu i dagarna.

För er som fortfarande kommentarer så har vinnaren redan blivit kontaktad. Den avslutades i fredags!

Motto!

Tänk till innan du sårar någon för hur skulle det kännas att själv bli sårad?!

Hata inte någon för du skulle väll inte uppskatta att bli hatad?!

Se inte ner på någon för det skulle du väll bli ledsen om någon gjorde så mot dig?!

Se det ljusa i livet för du anar inte hur många det finns där ute som har det svårt på riktigt!

Älska andra och du kommer själv att bli älskad!♥

Jag kanske är jobbig som helt plötsligt har blivit en kärleksfull ängel, men sån är jag nu! Jag uppskattar livet och allt som kretsar kring det. Jag insåg förut inte hur mina föräldrar sliter för min skulle och hur vissa egentligen lever, och jag som trodde att jag hade det svårt om inte fick en ny burberry jacka? Nee, folk har det verkligen svårt där ute!

Även fast att jag inte lever kungligt så har jag ett fint hem och tak över huvudet, en familj som älskar mig och massa vänner som stöttar mig! Vissa där ute har inte det!!! Jag ångrar typ alla dumma saker jag har sagt om andra och om jag har sårat någon. Det kommer inte att hända igen, det lovar jag. Jag vet inte vad jag tänkte på när jag snackade skit om massa personer öppet inför flera tusen personer och nu så ångrar jag det faktiskt. Jag skulle själv inte uppskatta att få så mycket hat på mig.

Att en person kan beté sig dåligt betyder inte att alla bhöver hoppa på honom eller henne, neee! här ska vi hjälpas åt istället, eller hur??! Nästan så att jag har lust att be om ursäkt till Dennis för alla dumma saker jag har sagt om honom. Jag lovar, det händer inte igen! Och sorry till er alla som har tyckt att jag vart skitjobbig!

Har förändrats nu och jag ska ta vara på det! Ta en minut och tänk på alla misstag i livet som ni också har gjort eller gör! Det kommer att kännas riktigt bra efter det!

Undra du något så kan du alltid höra av dig till mig på mail eller kommentar : [email protected] 


Jag vet inte varför jag precis skrev denna text, men det kändes så bra! ♥


Kom ihåg att kärlek är vägen till lycka!

London next week!

Satt precis i telefon med Paow och Annie. Londonresan är spikad och imorgon så bokar vi biljetterna. Resan kommer att bli från torsdag till söndag. Fatta vad kul vi kommer att ha!


Jäkla sömnpiller!

Jag är verkligen helt slut i kroppen. Av någon konstig anledning så vaknade jag upp klockan 4 på morgonen och inbillade mig att jag inte kunde sova??! hmm, så jag öppnade min burk med sömntabletter och tog två styckna. Tror ni inte att jag då somnar vid perongen när jag väntar på tåget? Och dom här sömnpillerna är fan inget att leka med haha. Lergigan och propavan tror jag att dom heter!

Ska ta och lägga mig om ett litet tag så att jag kan vakna upp helt utvilad imorgon. Det är ju trots allt fredag imorgon och ni vet ju vad det innebär! Party-times!

Bjuder på en bild på mig tidigare idag.


Ser ni hur hårt jag jobbar! Ni behöver inte överskatta mig :)

Vaxade magen

Igår så vaxade jag ju bara bröstet i och med att håret på magen vart en aning kort, men trust me, det såg förjävligt ut och jag kunde fan inte gå runt med en svenne-överdel och en arab-underdel direkt så idag på jobbet så vaxade jag magen hahah. Det gjorde fan mer ont än vad bröstet gjorde, men det var värt det! Nu är man snygg och fräsh! :)






Btw så avslutas tävlingen om Iphone 4 imorgon. För er som är med och tävlar så kan ni göra det HÄÄÄR!

Barnmats-frågan fortsätter



-  Hej! Du skrev förut om barnmat och att man aldrig ska utsätta sig själv för något sådant. du sa också att vissa är dåliga förebilder. Menade du kissie eller vem menade du. Du påpekade också att vissa ljuger väldigt mycket. Vad menade du med de? Snälla svara Yousef :)!!

Svar:
Klock fråga att ställa! Alltså som jag skrev förut så är det mycket lögner i bloggar och bloggare är kända för att överdriva riktigt mycket. Alexandra är en snäll person i verkligheten men jag tycker att det lite överdrivet hur hon får sina 100.000 läsare att börja äta barnmat och vädjar dom till att äta det till frukost, lunch och middag för det hon inte tänker på är att det finns störda personer där ute som verkligen gör det och det slutar upp med att dom får någon typ av ätstörning eller anorexia.

Som bloggare så ska man akta sig för vad man säger för vi tänker oss inte för att flera tusentals personer ser det vi skriver och meningen är väll att man ska bli älskad, eller hur?

Barnmat i sig är inte farligt så, men man ska akta sig när det kommer till bantning. Jag skulle bli jävligt ledsen ifall jag fick veta att någon av er råkat ut för något bara för att ha levt på bebismat.


Dagens


Byxor - HM , Tröja - Marco Polo

Nu drar jag till jobbet. Måste verkligen springa för bussen kommer om inte allt för länge. Vi hörs senare när jag kommer fram till kontoret. Puss

Hellre en hund..

Att ha en åsikt är inte fel och att inte tåla barn är inte heller fel. Jag ska istället köpa mig en hund. Till skillnad från snorungar så måste man inte lägga en förmögenhet på hunden och sen så är dom så lydiga juh...!


Jag och min kusins hund som jag verkligen älskar!!

Vaxning

Idag när jag var på jobbet så passade jag på att vaxa bröstet när vår underbara hudterapeft var där. Jag kan säga att jag aldrig mer kommer att göra om det där hahaha. Fy satan vad ont det gjorde och nu undrar jagf verkligen hur tjejer känner sig när dom kör brasiliank vaxning. Tar det inte typ död på en då hahah? :)

Innan behandlingen

Under behandlingen

Smärta på hög grad!!!

Efter Vaxningen. Helt ill-röd!

Vill inte ha barn!

Av någon konstig anledning så började jag tänka på serien ''ensam mamma söker''. Jag måste erkänna att det är min största skräck att någon gång bli ensamstående med barn att ta hand om. Det är nog därför jag inte vill ha barn. Det finns ingen garanti att förhållandet/äktenskapet ska hålla, och jag vill inte ha de ansvaret att man ev ska behöva uppfostra någon ensam. Nej fy!

Många tycker det är helknäppt att man inte vill ha barn. Folk ser nästan ner på dem som inte vill de, vilket är fel! Jag kan bara omöjligt se mig i den rollen. Det är svårt nog att ens ta hand om sig själv, hur ska man då klara av mer ansvar? Ett till liv att ta hand om?

Jag blir nästan illamående när jag ser den typiska mellanmjöksfamiljen som tar husvagnen och semestrar i. På kvällen är det  dansbanan som gäller med dansbandsmusik. Pappan i familjen står och steker en stor flottig flintastek och vill ha beröm av alla att den är god samtidigt som han rapar över ölen han har i handen.. Nej usch!! Jag vill inte steka köttbullar, storhandla, samla på rabattkuponger, köra barnen till fotbollsträning eller kampa.

Jag vill plugga så länge som det går, ägna år till ett intressant jobb, kunna bo i olika länder, åka en helg till Paris bara för att shoppa, äta middag ute så ofta som man orkar, åka på regelbunden spa, ha en egen personlig tränare och bara äta nyttig GI mat, kunna ta en skidsemester med vännerna och bara äta goda ostar och dricka gott vin. Man lever bara en gång, om barn inte har så stor betydelse i ens liv så ska man väl inte behöva skaffa de för att "alla andra" gör det? Missuppfatta mig inte fel. Vissa älskar barn och vissa gör det inte. Jag är inte tillräckligt tålmodig för att uppfostra ett liv för jag vet att det skulle gå fel till.

I Sverige får man tydligen inte säga att man hellre ägnar livet åt sig själv än att bilda familj…



Jag står helst på egna ben och lever livet!

Mitt kall i livet

Jag har kommit på mitt kall här i livet.

Jag har alltid fasat inför att bli gammal, inte kunna gå ordentligt, behöva säga farväl till mina föräldrar, tänka på att livet snart är slut och sånt annat jobbigt. Men inte längre

När jag och mina vänner blir gamla ska vi bli Pensionärsjävlar!! Kan vara Kanal5’s bästa svenska program. Puckona av Tylösand, Big brother och alla annat skit är bara pinsamt, haha.


Dagens Outfit

Bara för att det lixom är fashion-boy by Yousef Kling!


Tröja från HM - Silvriga byxor från Brothers - Skor (ej på bild) från Vagabond

Helt jävla slut just nu!

Halloj kära bloggläsare. 

Vaknade precis efter att knappt ha fått någon sömn inatt men skitsamma liksom, dricker bara massa kaffe och redbull så blir det bra för mig. Anw så ska jag precis hoppa upp ur sängen och börja klä på mig för att röra mig till jobbet. Känns skönt att jag äntligen gör något vettigt och inte latar mig här hemma bara dag in och dag ut, det gillas!

Efter jobbet så blir det solarium. Hörs snart:D



Hahaha vad klockrent sagt!

För inte allt så länge sen så träffade jag på en läsare på tåget som tyckte att det var coolt att hon träffade mig samma dag som hon träffade Kissie. Hon berättade en liten historia om vad hon gjorde när hon såg kissie på nattklubben Nype. Trust me, humor på högsta grad! :)


Om jag sa att jag var Pappa, vad skulle ni säga?

Jag har tänkt på den frågan ett tag och det kan ha något innehåll också men jag har aldrig tagit upp den frågan förut, men det skulle verkligen vara intressant att veta. Om jag kom ut med att jag hade ett barn som jag dock inte träffar eller känner.

vad skulle ni säga då?

Hemma i värmen

Nu är jag hemma igen efter att ha jobbat hela dagen. Jag hade ett litet gräl i morse så jag kom till jobbet en aning sent men det var lugnt och det gick jättebra! Slutade runt 5.30 och så åkte jag in för att träffa ''X'' och sen så mötte jag upp Micah för lite fika och skitsnack. :)Jävligt skön tjej måste jag säga och tung lirare men fötterna på jorden, jag gillar hur hon står på egna ben faktiskt och sen att hon har ett barn som hon tar hand om tycker jag är jättestarkt utav henne.

Imorgon så jobbar jag igen och direkt där efter så ska jag möta upp min älskade Naila för att Sola en 20 minutare och sen så ska vi förmodligen ut och röja Stureplan som vanligt. Det finns ju liksom inget annat att göra nu för tiden.. Men men det är väll så vi lever. Vad har ni gjort idag för något?

Förresten vad tycks om min nya design? :)

Hiss/Diss?


Syskon sjunger : Bruno Mars - Grenade

Folk lägger hela tiden upp bilder på småbarn som sjunger olika kända låtar men den här videon tar verkligen priset. inte bara att dom här två bröderna är sjukt söta men kolla hur fint den äldre sjunger. jag tror verkligen att han kan ha en ljus framtid inom sjungandet.



Dagens outfit

Designen kommer att uppdateras idag i och med att den ser lite torr ut även fast att den är jättefin. Jag lovar att jag ska försöka hålla uppdateringen när jag väl är på jobbet. Kanske kan göra en videoblogg då också. Måste verkligen rusa nu men vi höra nät jag är framme..

Btw glöm inte bort min Iphone tävling. Klicka här och var med




Byxor - Brothers, Tisha (L.Gaga) - Colorez

Dolce & Gabbana

Min älskade bror gav mig en liten present idag. Det var en ny klocka från Dolce&Gabbana som han inte använder.
Även fast att jag inte är någon direkt klockfantast så är det riktigt snygg men onödig!

Kanske borde ta och lotta ut den eller vad sger ni hahaha? :)



Vad tycker ni? Visst är den ändå rätt söt eller snarare stilren?

Förstärkt min självkänsla!

För några år sedan så brukade jag alltid vara den där typiska blyga personen som alltid stod i bakgrunden och inte vågade säga särskillt mycket. Jag var absolut inte mobbad men jag vågade aldrig ta för mig och det gjorde det svårare och svårare för jag vågade aldrig säga vad jag tyckte. På något vis så fastnade det i mig och jag fortsatte sådär. När jag började gymnasiet så höll jag verkligen käften dom första dagarna och vågade inte prata med någon över huvud taget. Jag tittade massor på dom andra killarna i klassen som redan hade tagit för sig och börjat flamsa och jag var rädd för att bli tagen som en inbjudare..

Det varade ett bra tag och jag valde att byta klass för att jag inte trivdes där och jag tyckte att folk betedde sig lite annorlunda och det fanns väldigt mycket hat i det klassrummet. Vad jag aldrig insåg eller heller inte tänkte på var att ifall jag nu ville bli accepterad och älskad så ska dom väl acceptera mig för den jag är. Om jag nu vill bli älskad så ska dom kunna acceptera mig åsikter också, eller hur?

Jag ville men jag vågade inte.....!!!

Andra terminen i åk2 bytte jag klass och kände mig direkt mer hemma. Det var under den tiden som jag började komma in i dom lite ''kända'' kretsarna också och jag tror verkligen att det var en push på vägen för jag insåg på direkten hur mycket jag vågade uttrycka mig och det kändes ändå som om folk uppskattade mig.
Varför var jag så dum som inte tänkte på det från hela första början?!

Man kommer inte långt i livet av att vara tyst, utan det gäller att våga stick ut och våga säga det man tycker. Om folk har nått emot det så är det något fel på dom för folk ska kunna acceptera dina tankar och gör dom inte det så behöver du inte ens lägga ner tid på dom. Det har jag lärt mig!



Våga tycka och tänka! Det är inte fel!

Makeup konstulting - Mary Kay

Efter att ha varit på jobbet så drog jag och mina två kollegor till en makeup konsulting utbildning där vi fick lära oss om smink och hur man sminkar sig. Vi tittade extra noga på märket Mary Kay som är ett utan de största sminkmärkerna i världen och jag kan lova er att det är bland det bästa jag har prövat! Vi körde på med allt ifrån peeling till återfuktade, foundation, mineralpuder och consealer och vet ni vad det sjuka är? Det såg helt naturlig ut och kaklade inte sig över huvudtagen vilket är en aning sjukt faktiskt.

Vi fick prövs i stort sätt ett helt kit och titta in hur resultatet blev!


Första dagen på jobbet

Jag är verkligen superledsen för att jag inte har kunnat uppdatera men har verkligen inte haft någon tillgång till dator och datorerna på jobbet verkade inte vilja samarbeta med mig idag. Hur som helst så gick det superbra och jag älskar verkligen mina arbetskollegor. Jag gjorde skitbra ifrån mig idag och imorn så hoppas jag att det går ännu bättre. 

När jag väl var där så passade jag på att uttnyttja salongens produkter och färgade mina ögonfransar en nyans mörkare, fick mina ögonbryn noppade och unnade mig en ansiktsbehandling. Snacka om lyx!


Vem tackar nej till en facial treatment?

Början på en ny vecka

God Morgon!:)

Vaknade nyss helt sliten och ska precis börja göra mig i ordning för första jobbdagen på S-Stylisterna. Första dagen är viktig förstår ni. Jag hoppas verkligen att det går bra idag! 

Lite senare idag så ska jag passa på att boka en ansiktsbehandling till mig och min kära mamma, känner verkligen att jag behöver det och såklart att hon följer med. Min mamma betyder verkligen hela världen för mig och jag vet inte vad jag skulle gjort ifall något hände henne. Min mamma sliter liksom dag in och dag ut för att vi ska ha det bra och det känner inte som om alla i min familj ger henne tillräckligt mycket uppmärksamhet så jag passar på att skämms bort henne för att kunna få se ett litet smile på hennes läppar, för när min mamma är glad så mår jag bättre än bra. 

Jag vill verkligen lämna ett tips till er som läser det här och det är att verkligen ta hand om era föräldrar, och speciellt er mamma för ni anar inte vad dom har genomlidigt för att kunna ge er ett bra liv. Dom kämpar, arbetar och sliter inte för att direkt kunna gå ut och festa, utan dom gör det för att ni ska kunna må bra. Gå och ge era föräldrar en puss och berätta hur mycket ni älskar dom för dom skulle må så mycket bättre. Trust me!:)

Jag vet inte varför jag alltid blir sån när jag skriver, men det är väll det en blogg går ut på? Att uttrycka sina känslor.. Jag är en bra bit på vägen tror jag ♥


Är helt dööööd just nu, första gången på länge jag vaknar kl 8! :/

Blir en filmkväll för min del.

Jag är så sjukt trött på att gå ut och måste verkligen ta tag i min hälsa. Jag mår vafan inte bra!! Tro mig att börja festa hårt blir som en drog, svårt att släppa taget om och så klart att man får alkohol på köper så det förvärrar ju bara det hela!

Jag kommer att köra en hemmakväll idag. Ska kolla igenom tankafestast (nedladningssida) efter någon bra film att ladda ner, har redan sett dom flesta, men får se om jag hittar någon bra. Nått tips?  




Tävlingsdags : Iphon 4.

Tjenis! Jag har inte kört en tävling på ett jävligt bra tag nu och tyckte att det var på tiden igen. En vän till mig har gett mig chansen att lotta ut en helt ny Iphone 4 telefon till en av er. 

Det ni behöver göra är att :

Lämna en kommentar där du visar att du är med. Har du en blogg eller facebook så länka till tävlingen därifrån och skriv in länken i kommentaren också. Jag kommer att avsluta tävlingen på fredag så börja kommentera :)




Frågor och svar del 1:

vart kommer du ifrån? :;P
Svar: Jag är Libanes, fast är född i Sverige!




Varför tycker du inte om steff?
Svar: Vem är steff? Känner rätt många så var lite mer specifik!


Har du någonsin åkt fast av polisen?
Svar: Ja det har jag faktiskt hahah. Jag åkte fast för snatteri/stöld en gång och fick åka polisbilen hem där min mamma överaskades av polisen och mig emellan. 


Vad är det sjukaste som har hänt dig? Behöver inte vara något bra.
Svar: Hade en jobbig period förut och checkade in på Ungdoms Psykiatriska kliniken vid södersjukhuset.


Vad tycker du om förjande bloggar?



Gaybloggen? Jävlig skön och jordnära kille! Jag gillar att han kan stå för sina åsikter och inte faller i svängarna för bloggläsare som vissa andra kan göra.

Dessie? Jag känner inte henne särskillt bra, men hon är väll snäll typ.. Tycker att det är bra att hon i alla fall har hunnit monga lite från ''fjortis-tiderna''..

Paow? Vi träffas inte lika längre ofta, men jag gillar den här bruden. Hon stressar aldrig och lever livet liksom. Sen så har hon ett stort hjärta.

Kenza? Kenza hänger jag inte med, träffar henne ute lite då och då bara. Hon är störtskön i alla fall och jag märker vilken kärlek hon har till sina vänner..


Är du gay? Vad tror du?

Vad tycker då dina föräldrar om det, om dom ens vet? Haraaaam!

Vilken linje pluggar du? Jag har gått ut gymnasiet?? Men pluggade samhälle ekonomi och samhälle samhälle :)

Vad vill du bli? Frisör och Modell.


Skulle du vilja träffa mig:)? Om du är snygg! Skicka bild till [email protected]


varför blev du och paow vänner? Hmm jag vet inte, ödet bestämde det?


hur gillar du att ha sex? är du "välhängd"? Det ska vara vilt och galet!

Har du och Rosanna haft sex? Ahh hon dominerar mig varje gång jag sover där. Sist var det i trappuppgången!



Vad tycker du att en vän ska ha? Och, jag vet ju hur du är som person.. haha, men hur känner du kring att andra dömer dig så mycket genom vad de läst på bloggar?
Alltså jag hänger typ bara med folk som jag vet är mina riktiga vänner. Jag faller inte och börjar umgås med folk som redan vet vem jag är för jag vet vart det kan leda till och det kan vara jobbigt ibland, då vissa kan utnyttja det till max! Inte kul!




SUNDAY

Gud vad jag älskar sånna där spontana utgångar! Jag drog igår ut med min tjejkompis Nahla för att käka och sen så valde vi att bara ta en liten runda ut och sen hem igen, dock så fastnade vi som vanligt. Kul hade vi defenitivt. Vart Laroy för vår del tills det stängde, Nahla drog hem då och jag drog vidare en liten stund till Lobby. Najsigt! 

Jaja, ska ner och få i mig någor att käka nu.. Hörs snart :)



Vart lite för upptagen igår för fotograferna. Men här är en gammal bild från Cafet på mig, Hugo och nån random brud som hakar efter dom flesta bloggarna. Slitna?

vikten av att svälta sig själv!

Jag har aldrig tänk på vad bantning egentligen kan leda till. Jag har aldrig tänkt på hur hjärnan kan spela en ett spel. Att börja banta kan bli som att ta drogen. Man fastnar i en värd som kan leda till döden.

Ätstörningar är en sjukdom och inget man väljer att drabbas av. Däremot så finns det massa folk där ute som väljer att helt enkelt svälta sig själva, genom att välja att äta så lite som möjligt och räkna kalloriere innan varje måltid, eller som vissa kallar det idag, Att banta. Videon som jag har lagt in här nedan är rätt känslig, men den visar vad som hände med en kvinna som valde att banta och räkna kallorier. Fick mig att nästan gråta!



Nu borde ni så som jag ta det här på största allvar. I videon så berättar den här kvinnan som lider av annorexia hur hon räknade kallorier och hur hon hela tiden försökte att anpassa sitt lilla schema typ. Det finns många tjejer där ute som inspireras av bantning nu för tiden och det kan sluta upp så här. Jag ska inte peka ut någon nu, men att inspirera folk till att räkna kallorier och äta så lite som möjligt innebär med andra ord att denna person vädjar små barn till att svälta sig själva.

Även fast att det kanske inte sker i verkligheten utan bara på internet så tycker jag att man borde tänka sig för innan man ger sig på något som kan skada en. Jag tror inte direkt att det är kul för en person som slutar upp som kvinnan i videon ovan.

Är bloggare speciella?

När ni läser en blogg, är det för att ni har ett så jäkla tråkigt liv och inget bättre för er eller är det för att ni faktiskt inspireras av personen som skriver bloggen?

Jag tycker att det är så sjukt tragiskt hur ni tar åt er av ganska mycket som skrivs på internet och bloggar och ändå så fortsätter ni läsa bloggen/arna?!!!
Vad är en bloggare egentligen? En person som folk känner till och som blir totalt utskrattad eller en som inspirerar och hjälper er i livet? Ni förstår nog precis vad jag menar och va fan kom igen!

Vem inspirerar er?

Äntligen mår jag lite bättre!

Jag tror nog inte att jag vart drogad ändå, tror nog mer att det berodde på att jag var så jävla bakis, men jag börjar återhämta mig i alla fall. Hur som helst så drog jag till Laroyn igår och dansade loss med mina tjejvänner tills stängning och sen Lobby tills stängning. Jag har faktiskt ingen aning om hur mycket jag drack igår, men jag lovar er jag var bortaaaaa!

Idag så vaknade jag av att Jayson ringde mig och ville luncha så jag drog in med bror och kusinen som skulle resa idag så joinade dom till stan, vinkade av dom och mötte upp Jay som lunch på Donken med Vanessa och Nahla. Trevlans!

Här är lite bilder från igår kväll :)



Jag och Jamalde inne på Lobby. Sötnöten :)



Jag och min söta Vanessa på Larran!



Mina älskade vänner bakom Dj båset. Love <3

Blev troligen drogad igår.

Jag mår inte alls något bra just nu, känner mig illamående och skakig. Även fast att jag inte drack särskillt mycket igår så mår jag piss och min rygg värker till max. Jag är inte riktigt säker men jag tror att någon slängde ner något i mitt glas igår för allt kom så snabbt.

Ska ta en tablett ipren och vila ut lite, vi hörs snart.. Puss ♥



En söt bild på mig från igår. :)

Drar ut och dansar med tjejerna.



Byxor - HM , Tischa - FreddieG

Nu drar jag in mot stan! Blir att föra på något ställe och sen vidare till Laroy där Jayson spelar. :) Ses ute i vimmlet och för er andra, ha en trevlig kväll.. Puss

Lust att gå ner i vikt?

Visste ni om att man kunde banta ser ner 2 kilo per vecka genom att använda sig av de här tipsen. Den är väldigt kallorisnål mat som samtidigt är nyttigt :) Perfekt kombination!

Hittade detta på internet och det verkar komma från någon hälsosam diet-bok. :)





In your face!

Det här är lite revange mot Naila bara för att hon dissade mig i onsdags och aldrig ringde när vi skulle mötas upp för att hon vart för upptagen med att, ja va fan vet jag!!. Hon verkar inte förstå att jag har känslor, hjärta och snopp. Man kan inte bara slänga en person och skylla på att man glömde ringa, jag vart ju ledsen! Här nedan får ni 6 av hennes snyggaste ansiktsposer, vsg! ♥


Jag Hoppas att du tar åt dig av det här Naila! SKÄMS! :)



Jerry Springer show - Midget Fight

Det här måste nog vara det mest underhållande klippet jag någonsin sett. 
Tycker det är askul att se små dvärgar bråka om en liten knubbis. Hahahah klockrent!


Vaknade på rätt sida idag :)



Nämen tjena bloggen! Vaknade på rätt sida känns det idag och jag är verkligen sjukt taggad av någon anledning. Min kusin som är här på besök i Sverige åker hem imorgon så antingen så sitter jag hemma med honom idag eller så går jag ut och festar.

Även fast att jag mer eller mindre har tröttnat på festandet så har jag svårt för att låta det vara, men det ska nog bli en ändring på det hela så fort jag börjar jobba på måndag! Att festa kan vara kul, men tro mig, jag föredrar hellre min säng en ett dansgolv. Här är det i alla fall varmt och skönt medans det är kallt och svettigt på dansgolvet :)

För er som fortfarande stavar mitt namn fel!

Gud det börjar bli störande med folk som stavar mitt namn på 40 olika sätt. Jag Heter Yousef, Dvs YOU i början. Har märkt att folk skriver mitt namn utan U:et dvs Yosef eller Josef. Nupp! Tänk er att ni ska säga du på engelska dvs You och sen lägger ni bara till sef, inte så svårt va :)

Dagens fråga : Vad heter jag?

The Kid

Stax innan jag skulle lägga mig igår så såg jag en film (The kid) som helt seriöst fick mig att gråta. Jag brukar inte tänka på hur dåligt vissa lever, eller hur fattigt visst lever. Jag tror nog att alla nu förtiden överskattar livet lite för mycket och tror att man lever dåligt ifall man inte får sin LV-väska.

Filmen jag såg igår baserar sig på en verklig historia och visar hur en kille lever på en vind och allt han har är enbart en madrass att ligga på. Han blir slagen varje dag av sina föräldrar och mobbad i skolan. Det är rätt sjukt hur en film man påverka en person faktiskt, the det visar att han fick kämpa sig igenom livet, även fast att ha blivit vräkt och hemlös så lyckas han stå på benen, Smart grabb! Allt slutar med att han knyter kontakter, och börjar skriva en bok om sitt liv som senare publiseras och blir en storsäljare.

Som jag förklarade i inlägget här under så bör man kämpa för att lyckas för pengar på ett silverfat tar slut för eller senare. Kämpa och gör det du är bra på liksom för det är så man kommer långt i livet! 

Det kanske är tråkigt att jag skriver sånna här ''känsliga'' inlägg, men själv så tycker jag att det är bättre när en bloggare vädjar er till att göra något bra än att sitta och banta genom att äta barnmat! Visst?

Tänk på att vissa kämpar för att överleva! 
Vad gör ni egentligen? Sitter och klagar över att ni vill ha pengar till dricka? hmm...


Fråga om pengar och levnad


Hej:) Hur kommer det sig att du kan gå ut och festa så mycket och köpa så mycket grejer när du inte arbetar. Är dina föräldrar rika eller hur får du pengar? kram :)

Svar: Hello! Nupp jag jobbar faktiskt inte nu men jag börjar faktiskt att arbeta på måndag. Jag har aldrig visat att jag slösar massa pengar för det gör jag inte. När jag går ut och festar så slösar jag heller inte alla mycket pengar eller nästan ingenting för det händer att man alltid känner nån bartender som bjuder eller en nattklubbschef som bjuder.

Mina föräldrar har pengar så att dom klarar sig, men däremot så skämmer dom inte bort mig längre som dom gjorde förut, utan jag kämpan och får in lite pengar från småarbeten som jag gör och lite från bloggen och det klarar jag mig faktiskt på. Tro det eller ej men mina utgifter just nu ligger in på mer än 6000 i månaden och jag lever ändå relativt bra i jämförelse med andra.

Överskatta inte bloggarna för det är mycket lögner som skrivs för att man ska framtå som exklusiv och perfekt, men det är inte verkligheten om ni tror det. Nu drar jag inte det över alla, vissa bloggare jobbar ändå hårt medans vissa andra myttar och ljuger så mycket att de börjar tro på sina egna lögner. Money is not life bitches!


Jobba hårt och tjäna pengar för det är det rätta sättet, trust me!

Kärlek på högsta grad!




Här är två bilder som är tagna hos fotografen Armand Dommer när jag var inne i hans studio och lekte lite. Träffade även på jättegulliga tjejer som hakade på dom också. :)

Solsidan

Jag tror att jag har hittat mig mitt nya favvoprogram. Jag är defenitivt inte ett stort fan av svenska serier, men Solsidan måste nog ha varit den roligaste serien jag sätt på länge. Brukar ni titta på det programet? :)



Big Brother är ett pinsamt program!

Som ni säkert redan vet så är massa bloggare inne i Big Brother huset. Bland annat så är Rosanna och Jackie där tillsammans med några andra bloggare typ. Hade vart rätt kul att vara där med dom, liksom vad skadar 24 timmar och jag känner ju mer eller mindre alla där inne.

Dock så är jag ändå starkt emot Big Brother, dvs den orginala som kommer att sändas på tv. Jag förstår inte hur man kan leva äckligt och stinkigt i 90 dagar med personer som slänger troser och kallingar överalla, spyr, knu*lar, springer runt nakna och ja ni förstår nog vad jag menar. Nä usch! 24 timmar med vänner funkar absolut, men 90 dagar med random personer är bara för mycket!

Det är bara pinsamt att vara med där. Vad blir man känd för egentligen?! Typ som linda rosing.. Hon är ju den där bruden som pippade i tv. Patetiskt! 


Här ser man Rosanna och Jackie tillsammans med peter inne i Huset. Undrar vad dom gör nu ;)

Läsarbilder från Göteborg

Var och tittade igenom min mail precis och såg att jag hade två läsarbilder som jag ännu inte har lagt upp. Det var när jag och Rosanna åkte ner till göteborg rätt spontant och gick på NRJ in the park tillsammans med Hugo och Paow:)


THE LOCAL FIRM



Ännu ett plagg som åker in i min garderod. Den här tröjan kommer ifrån The local firm. Den ser rätt vanlig ut igentligen, men gillar själva ''halsdelen'' på den. Visst vart den snygg?:)

Överskattade skor?

Dessa Skor har ni Säkert sätt förut på massvis med bloggar, right?



Dom här skorna kommer hur som helst från Jeffrey Campbell. Jag är inte riktigt säker, men jag tror att det var Kenza som först bäställde dom och inte långt därefter så gick kissie också ut med dom och woop så ville halva Sverige ha dom. Är det bara jag som tycker att det är urtrist att gå runt med nått som ser bra ut medans alla andra har det. Skorna är urläckra, men Kenza och kissie borde aldrig ha gått ut med dom för alla verkar gå runt med dom eller vilja ha dom nu för tiden.

Men kan ju inte förneka att dom är snygga! Dock finns det snyggare!! :)

I'll be right back!

Jag har hållt på ett tag med den nya designen. Jag har verkligen fått avsmak av alla dom där bloggarna med rosa, lila gröna bakgrunder och konstiga bubblor hit och dit. Jag har istället valt att göra på något enkelt och där man kan ha in stora bilder, för det är väll fint? Inte för att jag direkt har en perfekt kamera, men det fixar nog sig. Ska försöka att muta till mig en grym mini systemkamera från min storebror, han använder den inte ens så..

Dock är inte bloggen helt klar ännu. Jag ska ha in en helt ny header som jag ska be en annan person att fixa till mig, men måste först besöka en fotostudio och se till att jag får ett par fina bilder! ;)

Jag uppdaterar om ett litet tag. Datorn har verkligen tagit kååål på mig och jag är svinhungrig. 
Vi hörs strax hjärtegull ♥


En gammal bild på mig och Ivona. Och NEJ den är inte retuchad, bara jag som använde lite för mycket puder och koncealer under den tiden, har dock nästan slutat använda det nu. Det naturliga är det gudomliga!

Vimmel : Jag och Nahla på Cafe Opera



Att bygga upp ett varumärke!

Jag har precis insett en sak, varför jag inte såg det tidigare vet jag faktiskt inte. Jag har märkt hur stort bloggande har blivit och folk försöker på alla möjliga sätt att bli stora. Det sätt som främst används idag är provokation eller det så kallade ''kissie-sättet'' att blogga på.Vad jag nu insåg är att bloggande är något som kan bli stort. Vissa har turen att bygga upp en varumärke, att få sitt namn stort. Dock så förstår jag mig inte på folk som hatar, provocerar och ljuger, man vill väll bli tagen på ett seriöst sätt eller hur? Trust me, i slutändan så kommer ni också att förstå!

Sluta provocera.. Bloggande handlar om att inpirera och förmedla olika budskap. Att vädja till svält och hunger är inte alls rätt! Vi som bloggar är förebilder för många och ni kanske inte tror detta, men vi påverkar väldigt många där ute! Jag hoppas att vissa bloggare känner igen sig i detta!

LOVE ♥


Tydligen blir det utgång ?!

Nu är jag hemma igen!:)

Jag gick ju som sagt på mötet och det gick verkligen jättebra, eloge till mig!. Jag hade varken skickat in ett CV och jag hade heller inte med mig ett dit så smart som jag är, men chefen gillade mig jättemycket och sa att jag kunde börja där redan på måndag så jag håller verkligen tummarna. Som jag förut sa så kanske det inte direkt är det bästa jobbet, men jag är fan glad över att jag inte längre behöver kalla mig för arbetslös!

Anw.. Min kusin Sara ringde mig och frågade ifall jag var taggad för ikväll, men jag hade ingen aning om vad fan hon snackade om, tydligen så ska det bli utgång, huhh??

Sara - Tja, vad händer. E du taggad inför ikväll?

Jag - Vad fan pratar du om?

Sara - Jaa? har inte dina syskon sagt nått?

Jag - Sagt vadå?

Sara - Kusinerna ska ut tsm idag..

Nåja, verkar som om jag får ta mig samman och dra ut i alla fall även fast att jag verkligen inte vill. Jag måste hinna förbi Baresso vid 9 tiden också och snacka med Naila och vår Dj kompis Mani om en kommande kryssning som vi förmodligen kommer att promota, coolish :)... Klart ni skulle följa med på den då va?


En bild på mig när jag var påväg hem idag :)



Mot jobbet!

Nu drar jag iväg. Vi hörs antingen när jag är där på kontoret eller tills jag kommer hem. Jag ska försöka att få tag på en dator, men får se hur det kommer att gå.:) Nåja, måste springa nu. Bussen kommer om ett litet tag, måste hinna ha på lite spray också. Älskar er ♥



Kör på relativt enkla kläder. Min tischa kommer ifrån märket FreddieG och mina byxor kommer ifrån HM. Kör på ett par boots till detta och en klocka från Jetset som jag inte hade på mig när bilden togs.

Dagens planer ?

God Morgon!

Hoppas ni har sovit gott allihop. Jag ska precis börja klä på mig och röra mig in mot stan och Stockholms stylisterna för att provjobba där. Jag vet ännu inte hur det kommer att vara där, men jag hoppas ändå att det är okej liksom. Jag har inte vart på stan under dagen på 1 vecka nu, så ska nog passa på att fixa lite annat när jag ändå är där inne. Btw så har jag märkt att det är många som har skrivit om pressvisningen idag kl 13.00. So u know så finns det ingen röd matta, och inga fotografer. Alla pressvisningar jag har varit på är alltid halvt tomma och man promenerar liksom bara in, samt så finns det INGA goodie-bags!;)

Senare ikväll så tror jag att jag ska stanna hemma faktiskt. Orkar verkligen inte gå ut idag, utan känner att jag fortfarande behöver mig en återställare från förra vecka, tror att det blev lite väl mycket faktiskt!




En gammal o sliten bild hemma hos en gubbe med krille o hans vän ;)

Innan jag lägger mig..

Har precis haft på lite hudlotion och en ansiktsolja som jag fick i goodiebagen från Panos Emporio. Jag är oftast kräsen till produkter som man får i goodiebags, men jag kollade upp dessa två och det vart absolut inget problem. Kan skriva vart man kan få tag på dom imorgon ;)

Ska ta och lägga mig nu hur som helst. Ska upp vid 11 tiden imorgon så får inte somna allt för sent. Måste ju kunna göra lite bra i från mig. Jag pallar verkligen inte vara arbetslös längre, tråkigt men sant! Visst det kanske inte är det bästa jobbet direkt, men jag har nog inget att klaga över, måste verkligen ha ett jobb nuuu!



Ansiktsoljan
består av små kapslar som man bryter för att få ut oljan som förövrigt luktar rosor. Jag var lite dum som använde 4 dagar i rad när man egentligen skulle ha det 1-2 gånger i veckan. baaad!

God natt på er! ♥

Smärtsamma skor?

Jag kommer ihåg att jag har sätt Beyonce gå i ett par sånna här skor i någon video, men kommer dock inte ihåg vilket. Det ända jag dock kan tänka på när jag ser dom här skorna är smärta. Vem skulle vilja köpa ett par sånna här skor egentligen?


Skorna finns att köpa på en Amerikansk sida. Här..

Tror jag gick på dagis :P

Var inne och letade lite på mig dator och fick syn på det här kortet som jag förmodar är taget på dagis eller i årskurs 1, inte riktigt säker dock. Jag är dock väldigt förvånad över hur ''importig'' jag såg ut att vara hahaha. Var alltid mamma som stylade mig och nivet ju hur invandrarföräldrar funkar, nja, kanske inte direkt bästa stylisterna ;)



För er som kanske undrar så är det min tvilligbror som står med blå skjorta åt höger sida om blondinen som står bredvid mig. Vi var sjukt lika som barn, dock så hade vi aldrig samma frisyrer. ;)

vikten av att svälta sig själv!

Jag har aldrig tänk på vad bantning egentligen kan leda till. Jag har aldrig tänkt på hur hjärnan kan spela en ett spel. Att börja banta kan bli som att ta drogen. Man fastnar i en värd som kan leda till döden.

Ätstörningar är en sjukdom och inget man väljer att drabbas av. Däremot så finns det massa folk där ute som väljer att helt enkelt svälta sig själva, genom att välja att äta så lite som möjligt och räkna kalloriere innan varje måltid, eller som vissa kallar det idag, Att banta. Videon som jag har lagt in här nedan är rätt känslig, men den visar vad som hände med en kvinna som valde att banta och räkna kallorier. Fick mig att nästan gråta!




Nu borde ni så som jag ta det här på största allvar. I videon så berättar den här kvinnan som lider av annorexia hur hon räknade kallorier och hur hon hela tiden försökte att anpassa sitt lilla schema typ. Det finns många tjejer där ute som inspireras av bantning nu för tiden och det kan sluta upp så här. Jag ska inte peka ut någon nu, men att inspirera folk till att räkna kallorier och äta så lite som möjligt innebär med andra ord att denna person vädjar små barn till att svälta sig själva.

Även fast att det kanske inte sker i verkligheten utan bara på internet så tycker jag att man borde tänka sig för innan man ger sig på något som kan skada en. Jag tror inte direkt att det är kul för en person som slutar upp som kvinnan i videon ovan.

Måste gå upp i vikt!

Jag har försökt att gå upp i vikt (inte direkt att jag vill bli ett fetto, men lite grann) i snart 1 år, men det verkar inte gå. Den ena säger att jag har för bra ämnesomsättning, medans den andra säger att jag rör mig aldeles för mycket och det tredje säger att jag lider av anaroxia. 

Jag är faktiskt rädd över att lider av ätstörningar för det skulle verkligen inte vara kul i så fall. Anledningen till att jag tror det är för att jag på senaste tiden har börjat frossa i mig ''fetto-mat'' på kvällen, men ändå så ökar jag inte i vikt, sen så har jag märkt att jag på senaste tiden kan bli mätt väldigt enkelt. Förut så kunde jag frossa i mig 2 big mac o co, men nu så räcker det med en lilla meny för att jag ska bli mätt, illa eller?

Jag ska försöka att äta mer ''fetto-mat'' på kvällen innan jag ska lägga mig. Hjälper det inte så måste jag söka upp en läkare!

Min kvällsmat! Mamma håller på att göra en kyckligsallad till mig också :)


just nu :

Jag har nog aldrig sett så sliten ut som jag gör just nu. Måste verkligen ta och få mig en återställare känns det som. Imorgon så ska jag in och provjobba på Stockholms stylisterna klockan 14.00, så jag hoppas att det går bra. Verkar vara ett rätt bra jobb så. Jag har inte jobbat på ungefär ett halvår så känner att jag måste komma igång igen, det är så tråkigt att inte kunna göra något vettigt av mitt liv förutom att sitta hemma och lata mig dag in och dag ut.. Nä ska ner och ta nått litet och käka, sen är det raka vägen in i duschen :)

Såhär ser jag ut just nu.. Ni förstår nog vad jag menar med sliten




Pressvisning för ''Min Låtsasfru''

Vi ett Mail precis med en inbjudan till en pressvisning för filmen Min Låtsasfru. Ganska kul att kunna se filmer som ska komma ut på bio innan alla er ;)


Qx Galan.

Igår så drog ju jag till qx galan med Naila, Malaka, Vanessa, emalia och massa andra tjejer. :)Det började med mingel vilket var jättetrevligt och man träffade massa kända ansikten där. Sen så drog galan igång och höll på till 12 typ. Höjdpunkten av det hela måste nog ha varit Judit&Judit som kom upp på scen och delade ut ett pris. Hur coola är inte dom liksom?:)

Maria Montazami var kvällens stora vinnare och drog hem 2 priser, gud vad alla verkar älska henne. Hur som helst, efter galan så drog efterfesten igång... Vart massa dricka och dans tills stängning innan vi tog en taxi hem! 

Jag och Vanessa Inne på toaletten strax innan galan!


Naila vart astaggad idag. Sötnöten <3 


Kvällens snyggaste par. Måns Zelmerlöf och Marie Serneholt. Dom här två personerna är verkligen hur utsöka som helst! Visst har jag rätt? :)


Me and Vanessa under galan 


Så jävla coola! Älskar dom.. Men visste ni om en sak?`! Judit och Judit är inte rödtoppar igentligen. Det är peruker dom har på sig.. En är brukett och den andra blondin hihi :)


Maria Montazami ville ta bild. Självklart gjorde jag det :)


Snyggingar ♥


Semptember (Mikrofonkåt) och vi! Råkade hälla skumpa över henne. Upps..


Aida med September!


I slutet så vart jag helt jävla väck. Man kan nog se det på mina ögon tror jag. Jag ville egentligen på efterfest, men det verkade inte finnas någon som orkade så vi valde att ta en taxi hem istället, lika bra det. ♥:)

Stress stress stress

Vaknade lite sent verkar det som och jag har fan massor att fixa inför ikväll. Det är ju alla hjärtans dag som ni redan vet och jag kommer att tillsammans med mina älskade tjejkompisar att dra till en gala ikväll. Jag hoppas verkligen att röda mattan är rullad för jag kommer att göra sån jävla succe! 

Vet ni vem jag känner mig som? Ni vet Hugh Hefner, playboygubben? Typ som han. Tänk er när jag rullar in på en röd matta med 3 tjejer på varera sida, vilken succe det kommer att bli hahahah. Känner mig dock stressad just nu... Måste hinna äta upp min frukost och sen måste jag hinna raka mig, fixa benen, vaxa bröstet, duscha, välja kläder, fixa och trixa med håret och röra mig in mot Baresso där mina dejter väntar! Kommer att bli totallt faboosh idag!

Ska bara frossa i mig min frukost nu, hörs snart sötisar ♥

Jag funtade på Barnmat, men det smakar spya så jag kör på en orginalare istället! Gott och nyttigt!


Nicole till min kommande låt!

Jag har äntligen hittat den tjej (Nicole) som ska sjunga med mig i min kommande låt. Jag är lite osäker på om hon har vart med i talang eller idol, men så fort jag hörde henne sjunga så tappade jag hakan. Mariah Carey, släng dig i väggen!

Nicole sjunger Taio Cruz's sång - Dynamite


Känns skönt att spara på krafterna :)

Valde att stanna hemma ikväll och ta det lugnt istället för att gå ut. Jag hade lite fel som trodde att alla hjärtans dag var idag, vilket egentligen är imorgon. Blir super, jag får 5 vackra brudar som dejt på en gala som kommer att vara totalt faboosh, kan det bli bättre? 


Sliten eller?

Är sliten till max och känner att jag bara vill lägga mig ner och dö va fan. Ska nog ta och vila ut ikväll och ta det lugnt bara..


Trevlig alla hjärtans dag!



Dagen som det surrats så överdrivet mycket om är nu här. Alla hjärtans dag och den kan verkligen firas hur som helst. Dra till en nattklubb och var otrogen mot din partner, sitt hemma och tröstät för att du är singel, ut och fira att du faktiskt lever "ensam" och ändå mår bäst, gå på restaurang med din älskade partner. Ja man kan göra vad som helst och folk kommer vara både lyckliga och ledsna idag. Jag är nog typen som en lycklig. Detta är ju bara en av 365 dagar? Varför slösa 24 timmar på att vara ledsen när allting är precis som vanligt. Ska jag vara ledsen idag kan jag ju lika gärna vara ledsen imorgon och resten av året eller hur!?

Nä... hoppas att inga sitter hemma och tjurar idag.
Dra på er ett smile och fram med alla geléhjärtan, love!

Återställare här hemma?

Gud vad segt! Jag är lite osäker på om jag ska till Cafe opera ikväll faktiskt, självklart gäller fortfarande min lista, men är för seg för att röra på mig! :(

Jag ska nog ligga hemma och mysa min lilla bebis istället och få mig en återställare, känns så mycket bättre. 



En blöt väckarklocka? ;)

Tjabba tjena!:)

Vaknade upp av att min kusins lilla hund Nelli hoppade på mig och började slicka på mig. Åhh gud vad jag har saknat den hunden, hon är verkligen hur gullig som helst. Ska se till att köpa en egen hund snart, men då ska det vara en pomeranian!! Anw..

Drog ut igår med mina två vänner Tanya och Nahla en sväng, inte för att jag direkt vart jättesugen, men jag har typ lovat Tanya att gå ut i några veckor nu. Dock så måste jag säga att det var bland de tråkigaste utgångarna jag har haft på länge och allt var verkligen hur dött som helst. Vi hann liksom med 3 olika ställen på 1 timma och ingen utav oss pallade ens vara kvar. Jag tror samtidigt att det beror på hur bakis jag faktiskt var, för min kropp kändes helt jävla uttorkad! Jag lovade henne hur som helst att vi får ta igen det nästa vecka eller så med en förfest också hihi... 

Anw.. Idag så är det ju Cafet som gäller, men är dock lite osäker på om jag ska gå dit eller inte för känner verkligen att jag inte pallar. Hur som helst så kan ni OSA genom att skicka namn och antalet ni vill ha med er till [email protected]. Listan gäller till 12 och ni får också drinkbiljetter.:)


En vimmelbild från i Fredags :)

''Kvällens'' roligaste händelse! Hahah...

Jag och Rosanna anlände hem hem till henne vid 7 på morgonen, men ni som läser hennes blogg vet nog hur hon fungerar ;)och så klart så vägrade hon sova utan valde att laga mat 7 på morgonen. Jag ligger i soffan typ halvt däckad, medans Mardin och Jackie ligger inne i rummet och sover och det första man hör är :

Mardin - Asså Rosanna jag är fett hungrig

Rosanna - Aaa okej, aa fine, aa jag gör mat nuuu, asså nuuu!

Rosanna står sen inne i köket och ropar på att jag ska komma dit och göra henne sällskap medans hon lagar mat. Jag som trodde att hon gjorde lite nudlar eller nått vart jäkligt förvånad över att hon tinade kycklingfilé halv 8 på morgonen och gjorde wook och pasta.;) Kanske den största skillnaden mellan henne och kissie?

Kissie kör på Barnmat till frukost och Rosanna kör all in med middagsbuffé hahahah..:)


Flashig frukost hahaha :)

Vimmel : Igår på Laroy :)


Visst märker man att vi hade en galen kväll? Titta liksom på min bror hahaha..

Galen jävla utekväll ;)

God Morgon!

Snacka om att vi hade en jävligt galen kväll igår! Jag drog ju ut med Naila o co, sen så var även min storbror, min storesyster, hassan och min kusin med. Vi började med att föra på Soap-Bar där Barchefen förövrigt var jättedryg, gav alla rabatt men inte mig, han är väll rädd för att visa att han är gay eller nått.. Hur som helst så drog vi vidare mot Laroy där min ÄLSKADE CALLE stog i baren och had räddade bokstavligt vår kväll med alla drinkar. Massa kärlek till honom.♥ Jag lovar, han är bäst!:)

Hur som heöst så rockade vi på Laroy och vid två-tiden så var min familj spårlöst försvunna strax efter att jag hade kommit ut ur toan så jag passade på att dansa och shotta med Kenza och hennes söta vänner tills stängning innan vi drog till Lobby och dansade vidare där. Jag träffade på Alexandra där inne som jag satt och snackade med ett tag för jag hade typ inget att vara med om jag ska vara ärlig, fattar liksom inte varför jag inte åkte hem hahaha. Käraste Jayson var också där ♥

Hur som helst så drack vi lite där och drog ut vid stängning där jag stötte på Rosanna så åkte hem till henne istället och deckade på hennes bäddsoffa.. :)

Jag borde verkligen inte ha druckit så mycket med tankte på att jag ska ut idag, ILLA! Jaja, ska frossa i mig lite mat nu, känner hur jäkla uttorkad mig kropp är, behöver maaat!



Jag och Alex igår på lobby strax innan hemgång! :)

Taggar till inför ikväll ;)

Håller på att klä på mig och dricker lite vin innan jag drar ut för att möta upp min älskade för lite fest, det är liksom fredag ändå så...;)

Vi kommer att börja vår kväll på Soapbar och sen vidare mot Cafe opera och Laroy.. Vi ses i vimmlet  :)



''Idolbild''? Haha..

Jag vet inte hur det här mongot får alla inbjudningar, men det förvånar mig faktiskt väldigt mycket. Killen som ni ser på bilen heter Tore och var för flera år sen var med i FC-Z, syntes i 15 minuter och folk kommer ännu ihåg honom. 

Han är ute och festar varje vecka på stureplan helt själv och försöker att ragga brudar så akta er! Jag tycker dock att han är så jävla rolig för har någ aldrig mött ett så gulligt mongo som honom hahah. Vi hittade honom på Panos-visningen igår och jag tvingade Naila att ta bild med honom. :)



Goodiebag

Igår så drog jag ju till Panos emporio modevisningen som var bra då visningen väl kom igår, tyckte att det var en aning långtråkigt under själva minglet och det fanns fan inga stolar så det var en aning jobbigt att så upp, men men. Modellerna som gick på själva catwalken var inte direkt det bästa jag har sätt, förutom typ Ivona, Meral och en annan kille som gick där. Men måste dock säga att Meral tog priset som kom ut med stor självsäkerhet och var inte alls rädd för att synas! hahaha.

Så klart så stog alla och bråkade om goodiebagsen som man fick i garderoben i slutet, men sån tur som jag har så fick jag inte bara tag på en utan på två. ;) Hihi..

Tack Panos för en najs goodiebag :)




Good Morning sunshines ;)

Jag är ledsen att inte kunnat ha en bra uppdatering dom här senaste 2 dagarna. Ni kan ju tänka er själv hur det är när man vaknar vid 3, ska käka, duscha etc och helt plötsligt ringer vännen och kan är tvungen att springa in till stan och jag pallar verkligen inte miss bussen.

Hur som helst så var jag ju ute både i onsdags och igår. I onsdags så drog jag ut med mina kära vänner Naila och Aida. ;)Meningen var att vi direkt skulle till Laroy, men istället svängde vi förbi Soap Bar för att hälsa på vår DJ kompis Mani, och va vi inte visste var att det tydligen var ett känt golf-företag som hade hyrt upp hela, och alla männen där inne var mer eller mindre värda Miljoner!;)

Typiskt mig så lyckades jag bli BFF med en jättestor kille som tyckte att vi var jätteroliga, så han tömde baren på typ 20 glas sammalagt till oss som vi delade på. Klart att det också fanns skumpa att dricka.;). Efter det var det vidare till Laroy tills stängning där vi rockade.

Träffade även på Alexandra och hennes vän Bella som vi drog vidare med till White-Room. Vart dock problem med vakterna då dom ville att min vän Aida skulle betala och tydligen var Bella för full så alla sket i det. :(

Sen vart det donken innan vår chaufför Allan hämtade upp oss. 

Btw.. Blev vittne till ett inbrott också.. Berättar mer sen ;)



Här är tvi bilder från i onsdags. Jag och mitt hjärtegull Aida ;)

Dags för Panos-visningen ;)

Hinner inte skriva särskillt mycket just nu, men ska iväg och möta upp min älskade för Panos-visningen. Vi ses lite senare. Puss ♥



Bakis.se...

Ååh herregud vad huvudet snurrar. Borde ha tagit det lite lugnt igår, men jag återhämtar mig nog snart så.

Ska ner och fixa nått att käka innan jag bokstavligt faller ihop.:( Hörs om ett tag

Utgång eller inte?

Jag är rätt sugen på att gå ut, men ändå inte. Funderar på att stanna hemma med kusinen ikväll, men samtidigt så vill jag ut och släppa loss, svår sits va?

Fattar egentligen vad jag vinner på att dra ut hela tiden. Borde sätta upp ett mål om att endast gå ut 2 gånger i månaden istället för 10, men samtidigt vet jag att jag defenitivt inte skulle kunna motstå det.. :(



Här är en vimmelbild på mig, Amina och Amir för ett tag sedan på Laroy. är faktiskt rätt förvånad över att jag såg ut som en furbi på bilden. Nåja, kan ju inte direkt kalla mig för kräsen. Tycker faktiskt att det är fint när man ser lite trash ut på vimmelbilder :)

Jobba på Gran Canaria?

Jag håller på att snacka med min vän Aida om att dra ner i slutet av den här månaden till Gran Canaria och jobba där i drygt 2 månader:), säsonga tror jag att det hette.

Vi kommer hur som helst att få arbete i Baren... Fine lönen är inte det bästa direkt, men förstår ni hur skönt det är att komma bort från den här sunkiga staden och det äckligt kalla vädret? En vän till henne jobbar där nere så hon skulle kolla upp det med sin chef och se ifall han behövde fler anställda och gör han det så bye bye Sverige:)



Hur skönt skulle det liksom inte vara?

Uppfräschande ;)

Kände att min hud vart en aning torr igår, så jag passade på att unna mig en ansiktsbehandling på östermalm. Den här gången körde jag på AHA-syror, vilket tydligen ska öppna upp alla porer, rensa och sedan återfukta. Känner hur min hud verkligen har blivit helt silkeslent ;)



Trixat med designen :

Jag har suttit i flera timmar och trixat med designen.;) Var så jävla trött på min förra design och kände att jag ville ha något ''nytt'' så jag valde bara att byta. Hittade en liknande bakgrund som kissie har på sin blogg och körde på den, tycker den är skitsnygg faktiskt. ;)

Min header är dock långt ifrån klar och det beror på att dom flesta bilder jag har är stora i storlekarna och det blir svårt att förminska bilden då den blir så liten i höjd, men normal i bredd vilket ser ganska konstigt ut och samtidigt så älskar jag faktiskt den headern jag har, när jag har änglavingarna som min vän Morris Esa (www.Esamedia.se) gjorde till mig. Sjukt att han faktiskt kan sätta ihop en sån bild genom att använda sig av en vimmelbild;).. 

Uppdaterar om ett litet tag om vad som händer, för min kusin kom ju hem till mig igår, så hann inte skriva någon faktiskt, men vi hörs om ett tag ;)



Utseendefixerad?

Martina - Gud vad snygg du är!

Jag - Aww, Du med, Nästan som om jag tittar mig själv i spegeln

Jag vet inte varför, men tycker verkligen att det här ''skämtet'' knäcker totalt! Kommer aldrig sluta gilla det ;)

Tisdag :

God Morgon bloggish! :)

Vaknade nyss av att mamma terroriserade min telefon och sa att jag var tvungen att gå upp och sluta lata mig. Jag tror verkligen att jag har sömnproblem på riktigt, alltså typ som Anna Hibbs.;) Tar ju sömntabletter redan och visst dom hjälper lite med inte sååå mycket.

Ska klä på mig om ett tag och röra mig in mot stan, känner att jag behöver komma i form lite grann. Ska försöka att få tag på nån vän som kan underhålla mig under dagen ;)

Ikväll så kommer min kusin hem till oss från Beirut så det ska bli sjukt kul att se honom, var ett tag sedan. Jag och min bror åker väll upp till Arlanda och hämtar upp honom senare fram emot  kvällen :)

Dagens Frukosttips : Pizza!



sluta upp med att ljuga!

Bloggare är inte bättre än andra och kan också misslyckas i livet! Stackars läsare ser upp till alla oss så det är fan klart att man ska vara ärlig och kunna erkänns sina misstag också!



Älskar mina fans :D

Fick precis en bild skickad till min mail från en tjej som jag träffade precis innan jag skulle dra från Lobby i helgen.

Såhär skrev hon :

'' hej Yousef.. 

Tänkte Bara skicka bilden som vi tog inne på Lobby med min mobil.. det är väl alltid kul och ha bilder.. :) Det var otroligt roligt och äntligen få träffa dig live.. ;) Du är så äkta gemfört med dem andra.. Älskar din blogg som jag redan kanske har sagt då inne på lobby.. :)
Försätt med den stilen du kör så kommer du komma långt.. Jag tror på dig och hoppas att allt blir som du vill ha det...

Kram av en stor beundrare till dig och det du alltid delar med dig i din blogg.. :)
''



Brottom till ett möte!

Håller på att vräka i mig min frukost just nu för ska snart rusa mot bussen och dra iväg på ett möte som jag har klockan 13:00. Uppdaterar bloggen så fort jag kommer hem. ;)



Porno by Y..

Hittade den här bilden på Facebook som jag tydligen inte lagt upp ännu. Den är ifrån Baresso-modevisningen. Tycker den var en aning cool faktiskt om jag får uttrycka mig.;)


Ny vecka, nya tag!

Hallå där!

Skönt att vakna en aning tidigare än dom andra dagarna faktiskt och inte behöva sova ut hela dagarna.;) Igår så drog jag hur som helst till Cafet som jag håller i med min bror Hassan och Ivona som gjorde mig sällskap. Träffade även på massa vänner där vilket var skoj, dock så vart jag lite besviken på hur illa det är att vissa andra ''kända bloggare'' inte ens lyckas få dit 5 pers. Jaja;)... Nästa vecka blir det kaboom kan jag lova!

Här är lite vimmelbilder från gårkvällen;)


Albin och jag =)


Jag och Ivona


Nahla y Moi



Frågor och Svar :

Vart kommer du ifrån?

Svar: Jag är född i Sverige, föräldrar från libanon så rötterna är ju därifrån!

 

Vill/får du gifta dig med någon som INTE är muslim, isåfall varför?

Svar: Vad tror ni om mig egentligen? hahahah mitt brölopp ska innehålla transor och vara runt en fet pool. Vem man blir kär i är inget man kan förutspå och när det kommer till att få så tror jag nog inte att mina föräldrar har så mycket att säga till om.

 

Tjänar du pengar på din blogg?

Svar: Jepp det gör jag. Drar in ungefär 150.000 kronor i månaden förutom alla privata pengar också.

Haru du haft ett förhållande ? om inte vf inte ?,
Svar: Ja men inte så jätteseriöst faktiskt, för det tog slut ganska snabbt av någon dum anledning.

 

Hur gammal är du?

Svar: Fyller 20 bast i Juli så är 19 år just nu.

 

Har du varit full någon gång?

Svar: Jag var full senast igår

 

Vad tycker du om "balkanfolk" tex kosovo. bosnien osv?
har du några kompisar därifrån?

Svar: Jag hatar dem.. Skoj. Tycker inget speciellt,vanliga, har kompisar därifrån och dom är underbara!

 

Är du oskuld?

Svar: Aa jag ska vänta tills jag gifter mig ?? Seriöst vad tror du? hahaha Jag förlorade min oskuld när jag var 13-14.


Ber du?Fastar du? 

Svar: Nej absolut inte! Jag har försökt att fasta men jag glömmer hela tiden att man heller inte får röka så går inte särskillt bra.

 

Varför är du så vacker :D?

Svar: För att jag är det! Ring min mamma och tacka henne för att hon ser ut som hon gör.. 

 

Vad är det pinsammaste du gjort?

Svar: Bryr mig egentligen inte om vad folk tycker och tänker men om jag var tvungen att säga så var det när jag råkade prutta på en jobbintervju.

 

Om du var tvungen, det fast absolut ingen utväg, vad skulle du helst ha gjort, ätit snor eller druckit kiss:
Svar:
Skulle inte gjort nått utav dom för det skulle ändå aldrig hända!

 

Har du kysst ngn?
Svar: Förlåt om jag är otrevlig, men efterbliven fråga! Jag är snart 20, vad tror du? hahahahah


Ses på Cafe Opera :)

Helvete vad jag har stressat idag, men nu är allt klart i alla fall. Ska precis röra mig in mot stan för att möjligtvis möta upp en kompis och dra vidare till Cafe Opera där jag tillsammans med blogg-gänget håller i Cafet. Kom gärna dit och dansa med oss ;) Det kommer bl.a att vara jag, Daniel Paris, Peter08, Jessica Lauren, Albin och sen nån random vid namn Dennis nått. 

Jaja, Vi hörs senare ikväll ;)



Cafe Opera ikväll :)


Osa till [email protected] senast klockan halv 7 ifall du har lust att komma till Cafe Opera ikväll. Se till att vara där innan 12 i så fall :)

En typisk utgång?

Tjena bloggen!

Hoppas att allt är bra med er?!;) Vaknade upp för ett litet tag sen halvt bakis och sliten typ. Drog ut igår med några vänner mot stureplan och röjde fram tills klockan 3 innan vi tog en taxi hem. Egentligen skulle vi hem till en äldre man som bor skit-stort och som hade efterfest vid strandvägen men alla vart så jävla sega. Det var lite ironiskt att Krille och Fredrik ringer mig klockan halv 7 på morgonen och frågar om jag ska komma dit då hahaha, klockrent! Jag känner faktiskt inte längre något sug för att gå ut, men inte undra på så tråkigt som stockholm är haha..

Juste, jag fick en örfil av en kille vid garderoben, strax innan vi skulle gå ut för att jag typ sa att han liknade en pudel och en ananas för att han hade en jävla fluff på huvudet. Dock så vart han väldigt rädd utanför när jag nämnde ordet skadestånd och polis, kanske en ''illegal invandrare''?? Jävla pudel!;)

Ska ta och käka lite, hörs snart;)


Min söta Aida och Jag ;)

Rör min in mot stan för fest ;)

Har precis fixat klart mig och ska röra mig in mot stan om ett litet tag. Vilken klubb det blir är jag inte riktigt säker på ännu, men nått kul kan jag lova att jag hittar på. Ses där ute. ;)



Detta har jag på mig ikväll:

Byxor - HM, Tisha - HM, Skor - Gant

Fan ta barn-dieten!!

Det har ju skrivits väldigt mycket om barnmats-dieten på senaste tiden så jag valde att pröva på den i en Vecka och tänkte att jag kunna komma i form lite, men fan ta dig kissie och alla andra som vädjade oss till att äta detta! 

Resultatet efter 2 veckor vart att jag gick ner 11 kilo. Från en välbyggd kropp till en Dennis-liknande kropp :(

Här har ni en före och efterbild :(



Vad fan ska jag göra nu! Ser ut som värsta skräckmonstret. Ooohh

Konstiga reaktioner :

Jag har märkt på sistonde hur det har snackats ganska mycket om den nya bloggaren Mikaela (Micahs.se). Jag vet inte direkt vad problemet är hos dessa personer som tycker att hon inte passar in i bloggvärlden och att hon uttnyttjar sitt barn för att bedriva sin blogg vilket är ett ganska sjukt tänkande.

Jag tycker att det är sjukt lågt hur man kan snacka så mycket skit om en tjej på 15 bast som har ett barn. Visst, att blogga är kul och det tycker hon säkert också och sen att folk har funnit ett intresse hos henne är väl inte särskilt fel, eller hur?

Jag förstår henne precis... Min Farmor fick min pappa när hon precis hade fyllt 14 år och hon klarade av det hela suverävt, men sen så fanns det också en skillnad att strax innan min mormor fyllde  så hade hon 9 barn och idag har min pappa sammanlagt 12 syskon, så dom är 13 barn i familjen.

Jag såg Mikaela på en pressvisning för filmen Burlesque och hon verkade vara hur gullig som helst faktiskt och jag tycker att det är superbra att hon inte tar åt sig all negativ kritik för hon förtjänar faktiskt mer än så.. Jag tycker dock att det är så omogen att massa vuxna personer på 18, 19 och 20 år går runt och snackar skit om en 15 åring. Folk borde ta och ge sig tycker jag! Tro mig, hon är inte ensam i världen om att vara ung mamma och att hon lyckades få en stor blogg kan hon inte ro åt. Synd att folk gillar henne och inte er ;) Det är det typiska med att ha en stor blogg, man får så mycket haters! *puhh*



Tycker hon verkar vara hur gullig som helst!

Ny låt på gång :D

Åååh jag ska spela in en ny låt, men jag lovar den här är grym. Kan själv erkänna att min förra låt sög grovt. Inte ens jag orkade lyssna klart på den. Men den här nya låten knäcker.

Jag lovar, ni kommer att älska den! :)



Sist när jag spelade in min förra låt - Set you free :)




Min förra låt var inte direkt den bästa kan jag erkänna. Vart inte nöjd för 5 öre med den faktiskt! Min nya låt dock påminner väldigt mycket om britney's låt I'm a slave 4 u tycker jag, men sen så tycker ju självklart inte alla lika.

Kanske lägger upp ett smakprov på den snart, eller vad tycker ni?

Intervju med ett ''Kissie-fan''

Igår när jag satt på tåget hem så träffade jag på en tjej som kom fram och hälsade på mig och berättade att hon också hade träffat kissie på nype.;) Hon berättade en liten historia om hur hon frågade kissie om men toffs som hon sen skulle rama in där hemma hos hemme.

Hur klockrent är inte det liksom hahaha?!!

Jag gjorde en liten ''Intervju'' med henne. Så jävla klockren! :)



Den omtalade videon

Alla har ju snackat om hur Josefine Craford dissade massa bloggare på scen, bl.a Kissie, Peter, Nemo etc. Här är en video där hon kallar Peter för Pissie och påpekar mer eller mindre att Alexandra ''Kissie'' är tjock :)


Lite bilder från Gårkvällen



Vi började på Laroy halvt nyktra :)



Vid 1 tiden vart det proppat på dansgolvet..



Jag och Malaka rockade som vanligt bakom Jayson



Jag och Malaka :)



Avslutade med att jag tog över båset på Laroy :)



Kvällen avslutades med lite dans på Lobby..

Körde en 15 minutare ;)

Jag och Naila drog iväg en stund igår och solade innan vi drog hem till CH i Solna. Vi solade på Solexpress i kungsholmen som nog måste vara det bästa solariumet i stockholm. Spana in deras hemsida HÄÄR



Valde ståsolariumet den här gången =)


Gårkvällen

God Morgon! Fan vad jag har börjat sega med att vakna på mornarna, men tro mig, blir verkligen helt hjärndöd ifall jag vaknar för tidigt så får väll nöja mig..;)

Igår så drog jag ut med min vän Malaka. Vi började på PURE där Malin höll ett event, nått slamptema typ så där vart det lite dricka innan vi drog vidare till Laroy och avslutade på Lobby;). Jag ska försöka att ändra miljö lite för det är inte kul längre att gå ut till dom klubbarna, har varit där lite för mycket tror jag..

Hur som helst så ska jag förmodligen möta upp några vänner idag och dra ut igen, men innan ska jag bara chilla hemma, min bror kom precis hem från Beirut så vill höra allt saftigt skvallet. Hörs snart. XoXo:)



Nu är jag hemma igen!

Jag försökte att få tag på en dator tidigare idag men fanns visst ingen tillgänglig och så vet jag inte hur man mobilbloggar så om det är någon av er som vet hur man får igång mobilbloggen till blogg.se så skulle det vara jättesnällt om du kunde lämna en kommentar eller skicka förklaringen till min mail, [email protected]..

Kom precis hem efter en utekväll, men berättar mer om den imorgon, ska ta och sova nu, är totaaaalt slut i kroppen. Ska samla energin och ge all in imorgon. Pööööss..



Träffade på en jättesöt läsare tidigare ikväll inne på Lobby. Sweet =)

Rör mig in mot stan.

Håller på att fixa håret just nu innan jag rör mig in mot stan för att träffa upp min kära vän Naila. Antingen så kommer vi att hänga hemma hos CH vid solna typ eller så drar vi och solar en stund på solexpress på kungsholmen. Måste rusa nu, bussen kommer om 5 minuter, men uppdaterar om ett tag. Krams ;)


En typisk Morgonrutin för mig, att platta håret;)



Kanske inte den snyggaste bilden, men den får duga ;)

God Morgon på er!

Skönt att jag för en gångs skull lyckas vakna upp utan att ha det här jäkla bihålsinflamationen. Mamma kom hem med massa tabletter igår som tydligen skulle värka på 12 timmar och det gjorde dom.

Idag är det ju fredag, men jag är osäker på om jag ska ut eller om jag bara ska ta det lugnt här hemma, för jag känner faktiskt ingen lust längre, har blivit skittråkigt att gå ut..

Jaja får se hur jag gör lite senare. Ska ta och hoppa in i duschen nu, känner mig helt förfärlig och håret är vafan som sten. Hörs om ett tag. ;)




Jag just nu

Viktig info!

Jag vet att jag är en aning seg med bloggen, men jag håller på att pilla rätt mycket på designen, men jag lovar att den snart blir klar! Då lovar jag att hålla massa uppdateringar, men intressanta grejer att skriva om, för om jag ska vara ärlig så tycker jag att det är jätteonödigt att uppdatera om man inte har något vettigt att skriva.. 

Nåja. Jag ska ta och lägga mig nu. Ska iväg till läkaren tidigt på morgonen och är väll hemma runt 10 tiden. Lovar att slänga upp en update då ;)


En gammal vimmelbild på mig och min kära Rosanna

Vinnarna av Finest Awards ;)

Ville bara ta och Gratta vinnarna av Finest awards igår. Skönt att dom för en gångs skull väljer rätt personer som dom delar ut priserna till, inte som på blogawards där massa random personer drog hem priserna och att Egoina drar hem priset framför Kenza, Paow och foki, hmm...Uppgjort?! Tycker att rätt personer valdes nu i alla fall!


 

Paow - Årets mest Personliga blogg

Kenza - Årets Modeblogg

Daniel Afinedjhaad - Årets finestblogg

Isabelle Strömberg - Årets nykomling

Andreas Wijk - Årets bäst klädda man och Göteborgspriset.


Härmed dissar jag drinkbiljetter!!!!!!!

Visst är det alltid kul att få gratis dricka och slippa lägga dom här tusenlapparna i baren, men fy fan säger jag bara!!

Igår så drog jag iväg till Finest-awards med Naila och systrarna Mia och Marre.Vi festade galet och när dom drog hem vid 1 tiden så fortsatte jag festandet med Rosanna, Amir och Jackie..;) Vi rockade Cafet tills stängning och jag har absolut ingen aning om hur jag kom ut där ifrån, men vet att vi hamnade på Whiteroom helt plötsligt.

Tydligen så vart jag en aning ledsen där inne så då var det några killar som tyckte synd om mig och söp mig ännu mer full och jag lovar.....JAG KOM INTE ENS IHÅG VART JAG VAR!! :(

Vid stängning så åkte jag med Jackie o Rosanna hem till henne och deckade på soffan efter att jag han spy 2 procent av det jag hade fått i mig och det tog mig 10 minuter så tänk er hur mycket jag drack, aajjjjjjj!!!!! Det värsta är nog idag när jag vaknar upp med VÄRLDENS baksmälla, ont i magen, heeeeelt uttorkad, naskig och fortfarande full!:(

Det värsta var att jag drog iväg till läkaren och lämnade blodprov. illa!!:( Jaja som jag sa, nu dissar jag drinkbiljetterna for life.... eller i allafall ett tag!



Nu blir det finest-awards

Ses på Cafe Opera everyone. 


Vad hände igår?

Ledsen för dålig updater, men jag har verkligen inte haft någon tid alls att ens orka sitta framför datorn, men jag lovar att förbättra mig. ;)Visst, det verkar vara kul för er att följa min vardag, men jag pallar helt seriöst inte lägga ner hela mitt liv på att skriva en dagbok på Internet för det finns så mycket annat viktigare!;)

Igår så hängde jag med Rosanna och Jackie i stort sätt hela dagen. Vi gick på pressvisningen av filmen Trassel som förövrigt var så jävla sorglig, började t.om gråta! Hur som helst så tog vi några rundor på stan efter det och jag avslutade dagen på Baresso med min käraste vän Naila! ;)

Jag var inte kvar på Baresso alls länge utan drog hem för att mina bihålor världe som #"!#¤%......:(

Jaja, skönt att det har minskat nu i alla fall!


En bild på mig och Bebbo från igår på Baresso ;)

Gårdagens Outfit:



Sorry för bad uppdate!

Har inte haft någon tid idag, men uppdaterar så fort jag vaknar. Puss

Drar iväg på ett möte :)

God Morgon! :)

Råkade försova mig en aning faktiskt. Måste fixa klart mig lite snabbt och sen så ska jag på möte på en frisörskola. Ni får veta mer om det sen. Hörs när jag kommer hem.



RSS 2.0