Tack till alla er!

Jag fixade in mig på bloggportalen för några dagar sedan. Tydligen så kunde man välja massa olika kategorier så jag satte mig på dom som verkade vara lite intressanta och såg nyss att jag har den största proffsbloggen inom kategorin HBTQ vilket jag tycker är rätt coolt ändå, eller vad säger ni?

Tack till alla som följer mig... det är verkligen jätteroligt. Jag har märkt att jag samtidigt har fått ganska mycket bra respons på sistonde vilket jag älskar och uppskattar. Det är ni som peppar mig till att fortsätta och den här sidan hade inte funkat utan er.

Kärlek till er♥



Livechat:


Spons på Pizza

Hahahah jag dör av garv just nu. Jag var inne på Rosannas blogg och såg att hon hade fått spons på ett par pizzor från Riccardos Pizzeria då hon absolut inte har råd för att köpa några så då utnyttjar hon bloggen. Jag visste verkligen inte att man kunde köra på den banan hahaha. 



Facebook update

Åååhh jag är så trött på Stockholm. Det är så jäkla kallt ute och sen så hatar jag snö!


Hemma i Sverige

Gud vad skönt det är att vara hemma igen. London måste nog vara den mest underbara staden jag känner till, men det kostar satan att åka ner dit på shopping och fest semester. 

Jag, Paow och annie söp mer eller mindre varenda dag och tro mig det har fått sina koncekvenser. Jag ligger typ helt förstörd just nu, med värsta huvudvärken, bihålsinflamation, hosta och förkylning, hmm.. Visst jag mår verkligen skit nu, men det var verkligen värt det och jag hade så jäkla kul där nere. Sista kvällen när vi låg på hotellrummet så började jag nästan böla för att jag inte ville hem. Stockholm är en så sjukt tråkig stad och man känner sig allmännt uttråkad här. Vill fan flytta ner.

Hur som helst så kommer jag defenitivt inte att gå ut på nån vecka nu utan bara chilla hemma och tycka synd om mig själv....



Last day in London

Tja på er! Vi vaknade precis för att ta och checka ut om ett litet tag. Vi kommer nog att lägga våra grejor hemma hos nån kompis till tjejerna eller så tar vi ett hotellrum och lägger allt där medans vi shoppar på stan! Puss♥


Nu drar vi ut och festar!

Heey girls! Tjejerna drog ut för att möta upp nån brud på stan som tydligen ska hjälpa Paow in så att det inte blir några problem och jag sitter hemma och väntar på att mina polare ska komma hit och plocka upp mig med taxin, dom är väll här när som helst tror jag.

Snacka om att det har varit kallt idag så jag unnar mig och ha på mig min nya bästis Sammy. Visst är han snygg?.... Vi hörs imorgon sötnosar ♥



PORTOBELLO MARKET

Drog iväg med Tjejerna till Portobello Market en sväng för att handla 2 rävar som Paulina skulle ha på kroppen. Vi hittade en skitpuffig och snygg som ni kan se på hennes blogg, och för er djurälskare, ta inte illa upp, vi har redan hört 500 pers här i London som står utanför butiker och demonstrerar. 

Visst det är synd, men dom klär en rätt bra i alla fall :)



Vad är felet?

Paulina - Yousef du är faktiskt rätt snygg!

Jag
- Oj tack så mycket!

Paulina
- Marre du är också rätt snygg, vad hände med Hassan?

Hahahah kanske taskigt sagt men det här är så jävla kul. Jag älskar dock min bror och han är faktiskt snygg! Tjejer om ni är intresserade av att dejta min bror så maila mig!


Dagens Outfit:


Frågor och svar :

Är du från Iran?
hej Yousef..
Jag träffade dig för ett tag sen inne på lobby och tyckte du va hur snäll och gullig som helst. och din blogg äger..
min fråga är: Varför länkar du aldrig till folk som du har tagit bild med och lagt upp det på bloggen??
Love your blogg.. FÖrsätt med det du gör.. Massvis med Kramar <3
Får jag gästblogga hos dig? :$
Kramis
Har du lust att ta en blogg fika någon dag? :
Hur kan du vara så snygg? (haha, nej men fan vad oseriös fråga!)
Bor du hemma hos föräldrar eller själv?
Jobbar du med något?
Isåfall vad?
Hur tycker du en tjej sa se ut/vara för att DU ska falla för henne? (Inget "sånt" nu från min sida, bara allmänt nyfiken då alla har så olika smak!)
Är du från Iran?

Svar:
Nej jag är från Libanon.

hej Yousef..

Jag träffade dig för ett tag sen inne på lobby och tyckte du va hur snäll och gullig som helst. och din blogg äger..
min fråga är: Varför länkar du aldrig till folk som du har tagit bild med och lagt upp det på bloggen?? Love your blogg.. FÖrsätt med det du gör.. Massvis med Kramar <3

Svar:
JAg har inget emot det faktiskt, har bara inte tänkt på det typ. Sorry :/

Får jag gästblogga hos dig? :$ Kramis

Svar:
Sorry jag gillar inte när folk kladdar hos mig på det sättet, men tack ändå!

Har du lust att ta en blogg fika någon dag? :)

Svar: Ja absolut, why not, Maila mig på [email protected] ni som vill ta en bloggfika

Hur kan du vara så snygg? (haha, nej men fan vad oseriös fråga!)

Svar: Hahaha jag vårda bara dig själv så blir du lika snygg!

Bor du hemma hos föräldrar eller själv?

Svar: Ja för tillfället gör jag det!

Jobbar du med något?

Svar: Nja inte direkt. Jag bloggar, det räknas väll som ett jobb?
Hur tycker du en tjej sa se ut/vara för att DU ska falla för henne? (Inget "sånt" nu från min sida, bara allmänt nyfiken då alla har så olika smak!)

Svar: Hon ska ha stora bröst, snygg klädstil, hår och fejja såklart. Sen så ska hon ha en stark personlighet och inte vara den blyga typen. Och sen måste hon kunna arbeta höga klackar till vardag.

Hur har ni det i London?

Svar: London är heeeelt underbar och jag vill verkligen inte hem igen, vill verkligen stanna kvar här, men jag får väll annars komma tillbaka nästa månad igen eller så.. Det är sån stor skillnad mellan Stockholm och London.. Allt ifrån shopping till folket här till klubbarna och utseendet. OOOOhhhh gosh i LOVE this city!



Gårdagens Outfit:


Byxor från HM - Skor från Vagabond - Jacka från Zara - Tisha från Colorez

God Morgon..

Helvete vad trött jag är. Igår så drog vi till en klubb som hette Lo-Profile och dansade loss hela natten. Bartendern raggade såklart på Annie i och med att hon är blond och det ledde till billig dricka, bra gjort vapendragare..Klart att hon liksom får offra lite för laget! Jag måste dock verkligen ta det lugnt framöver för jag var snuskigt packad igår och vinglade bokstavligt hem, usch..

Idag så ska vi tydligen dra till någon marknad och kolla på pälsar då Annie har tjatat om det ett tag nu så jag får passa på att tidsinställa lite inlägg under tiden!

Här kommer lite bilder från igår:

Hela gängen samlat vid ingången!


Varför vill jag alltid känna på stora tuttar??


Party-times


Mina två döttrar. Sååå söta!


Jag var jätte poppis igår. 



Dags för utgång!

Äntligen så är Paow klar och vi ska nu in mot Soho och festa. Vi ses imorgon. :)

Sålänge så slänger jag upp lite bilder från igår och idag!

Idag:


Jag och Paow

Walk of fame!


Igår:


Helröret drog igång mig på riktigt!

Träffade även på min kusin som bor här nere!

Yummi  :)

Frågestund

Jag är påväg hem till min kompis nu för att börja göra mig i ordning inför fest. Under tiden så kan jag dra igång en liten frågestund. Kom ihåg att ingen fråga är dum. Avslutar den lite senare ikväll eller imorgon. Puss


Shopping på Oxford Street

Tjena! Jag sitter och chillar medans Paow håller på att fixa håret. Vi ska strax dra iväg för massa shopping på Oxford Street och sen blir det förmodligen middag innan vi drar ut och röjjer stan. Den här gången är det dock jag som tar hand om dom. Jag är inte riktigt säker på var vi ska men tror att det blir någon klubb som typ heter Shadow Lougne eller så. Kommer nog att bli superkul iaf.

Det är verkligen kul här nere i London och jag vill fan inte lämna den här staden. Det är så tråkigt hemma i Sverige! Kanske borde ta och flyttaa hit, eller vad säger ni?


Visst är jag och Annie söta?

London dag 2:

God morgon!

Vi checkade ut från hotellet runt 11 tiden och drog hem till en vän till mig som vi ska bo hos tills på måndag! Vart en jävligt jobbig dag igår och jag är fan riktigt jvla besviken på Paow och Annie som går ut och kommer hem spyfulla och helt förstörda efter att jag hade skällt på dom i en halvtimma på telefon!

Hur som helst så är det utgång idag idag, dock så kommer mina två döttrar att följa med mig, tillåter inte dom att gå ut med Tyra mer som absolut inte kan ta hand om dessa små varelser!!


Utgång!

Paulina och Annie ska iväg och träffa Tyra Sjöstedt om ett tag men jag är för lat för det så jag drar istället och möter upp mina två killkompisar för att dra till en nyöppnad klubb som heter Room Service. Tydligen så ska det vara en grymt flippad klubb så jag hoppas på att bli nöjd!
I och med att Annie och Paow inte ska vara med Tyra hela kvällen utan komma till mig sen så har jag lagt ett stort ansvar på mina två döttrar och förväntar mig att dom inte gör något dumt, för man vet aldrig vad som kan hända liksom, vi är liksom i London så. Men jag litar på dom och sa att ifall dom sen inte kommer in på Room Service så är det raka vägen hem till Hotellrummet, orkar inte oroa mig! Visst är jag en fin pappa?

Här är tre fina bilder från idag!
Jag och min älskling <3
Typiskt bloggare att fotas på flygplatsen! Folk glodde som apor hahaha!
Och så en sliten Yousef hihi :D

Jag just nu:


Förstår nu vad jag menar när jag säger sliten?
Jag måste verkligen upp och få mig lite sömn för jag kommer fan inte att palla med kvällen!

Framme i London!

Hej på er!:)

Nu sitter jag nere i Lobbon på Westpoint hotell som tydligen skulle vara ett 5-stjärnigt hotell men ser ut som en jävla svinstia, nee men så bra var den inte, men den duger väll!! Hur som helst så ligger Paulina och Annie uppe i rummet och vilar upp sig inför dagen och kvällen, medans jag sitter nere och bloggar, illa! Borde få mig lite sömn!

Vi ska om drygt 1 timma iväg till Oxford Street och Baker Street och kolla massa kläder och käka på någon resturang och sen bär det av hem till en av mina vänner för lite förkrök innan vi drar ut och rockar stan! London måste nog vara den mest underbara staden någonsin!

Här är några bilder från resan hit!


Jag och Annie på skavsta flygplats!

Jag och Paow i flyget påväg hit!:)

Ses i London :)

Nu draaaaar vi :)
Vi är verkligen sjukt taggade just nu och längtar verkligen tills vi kommer fram. Jag har dock suttit och skrikit på mina två bimbosar som vägrar att följa med mig till Mcdonalds för att köpa mat och ta med mig då Paow inte tycker att det är fin mat, men men, får väll visa hur min utländska sita fungerar. I mitt land så är det mannen som bestämmer hahaha.. Vi hörs antingen på flygplatsen eller i London. Pusss:)

Ps. för er som inte vet så kommer jag att ha en livechat i London tillsammans med Paow och Annie imorgon runt 2 tiden på dagen så vi hörs väll då?


Uttråkad!

Ohh vill hitta på något nu, är så jäkla uttråkad här hemma hos Paulina, kan inte klockan liksom bara bli 3! Hon och Hugo har sina mysstunder nu medans jag sitter och tittat på barnförbjudet! huhh..

Annie åkte hem för att hämta sin reseväska och är nu är hon påväg hit snart. Boooring-times. Uppdaterar strax innan jag drar hemifrån!


Jävla Telesnor!

Telesnor har verkligen gått mig på nerverna nu och jag pallar inte med dom!
Lita ALDRIG på det en som sitter i kundtjänst säger och lite heller inte på en telefonförsäljare!
Jag varnar er dom kommer att blåsa er och ni får äta skiten!


Jag hade tecknat ett avtal hos dom och köpte samtidigt med försäkring som läper på i ett år. Min mobil vart ju snodd för inte så länge sen så jag fick ju ut en ny på försäkringen och kundtjänsten hade från hela första början sagt att betalningen för försäkringen skulle löpa på som vanligt, dvs att jag betalade en hundring varje månad för det!

För några dagar sen så får jag hem en faktura där dom har slängt ihop alla resterande månaden av försäkringen och skickar hem en faktura till mig på 2000 kr. Är dom psykiskt störda?!!! Jag satt i samtal med deras cp chef som inte verkade ha alla skruvarna hemma, hoppas hon ser detta.. och hon kunde tydligen inte göra nått så mycket makt som hon har!!! Idiot! Vi får verkligen se vem som vinner till slut för jag tänker inte äta upp all skit från deras misstag, utan det får chefen och arbetarna ta och slicka upp. Så fort mitt abonemang har löpt ut så ska jag avsluta det hos telesnor! Sunkiga operatör! Hatar dom som ljuger och lurar på massor. usch!!!!!!!

Tro mig när jag säger detta, skaffa ALDRIG Telesnor!

Inväntar resan till London!

Fan, blogg.se har hackat upp sid typ hela dagen men nu verkar det vara löst!
Sitter hemma hos Paulina med Annie och inväntar resan till london, fan vilken resfeber alltså!

Nått tips på något ställe vi kan besöka?:)




London calling

God Morning.:)

Kan inte fatta att jag åker till London ikväll, det är fan helt sjukt! Jag ska hem till Paulina runt 6-7 tiden för att lämna av mina grejer och slagga där tills 2 på natten då vi ska röra oss mot flygbussarna och skavsta flygplats.. Jag tror fan inte att jag har varit så här taggad någonsin på att resa.. Party times!!. Ska dock ta och sova lite till, klockan är fan bara halv 9 på morgonen. Pösss


Jag måste gå upp i vikt!

Vissa verkar vara nöjda med att vara pinnsmala medans jag kämpar för livet för att kunna gå upp i vikt,:(men jag lyckas ju vafan aldrig!:( Jag pratade med en läkare och han sa att jag hade för bra ämnesomsättning ''vad det nu betyder''... Oqavsett hur mycket pizza och Donken käk jag får i mig så går jag aldrig upp i vikt. :(

Varje kväll så gör jag 4 mackor med 1/2 kilo smör på och har gjort det det senaste halvåret och vet ni vad resultatet blev?

Jag gick ner 1,5 Kilo!!:(

Vad fan är det jag ska äta för något eller lider jag av annorexia då eller? Jag är 187 lång och vägen 72 kilo.. Är det normalt??



Ta vara på Livet!


En söt bild från dagen!

Här är en söt bild på mig och Mickis från dagen!
Det är verkligen jättekul att vi har träffats och jag är hela tiden fashinerad över att hon fortfarande är så pass ung och har en dotter på 3 månader, rätt sjukt, men sjukt coolt!


Look-a-like ?

Amir vs en Kille jag träffade på en hemmafest


Home Sweet Home

Hej alla söta! :)

Nu är jag hemma igen efter enj lång dag på stan med Micah och Paulina.

Dagen började med att jag och Micah (feeeetlääänk) drog hem till Paow och Hugo där vi satt och umgicks ett tag, sen drog vi iväg till tacobar och käka följt av en runda på stan. Vid 6 tiden så valde vi att dra och sola en stund och hur sjukt var det inte när söta mickis sa att det var hennes första gång att sola någonsin, men hon gillade det och grymt att hon också fick ett solkort strax innan vi skulle gå!

Ska ta och lägga mig i sängen om ett tag framför en film och invänta morgondagen... Jag, paow och Annie ska ju till London om ni inte visste det! :)



Jag och Mickis i Solariet =)



En typisk dag för mig..

Ni kallar det lyx men jag kallar det vardag!

Titta vad jag har gjort med mina läppar!


Off to go!

God Morgon på er alla där ute!:)

Är rätt stressad just nu faktiskt. Har suttit i telefon med den sugande kundtjänsten hos telenor i typ 1 timma och bråkat med dom... ohhh skitirriterande!! 

Anw så ska jag in till stan nu för att möta upp Micah och Paulina joinar nog också!
Vi kommer säkert att köra det vanliga på ett fik med massa skitsnack bara!
Jag lovar att uppdatera när jag är där, men jag måste verkligen rusa nu för bussen kommer när som helst och jag orkar inte missa den!

Såhär ser jag ut idag :


Hotellet är bokat!

Sista pusselbiten är nu bokad!. Den första natten när vi kommer fram till london så kommer vi att bo på, westpoint hotel, ett 4-stjärnigt hotell som ligger mitt inne i stan, strax intill hyde park och peddington station för er som vet vart det ligger. En vän till mig nere i London sa att hotellet var riktigt fräscht och det som gör det bättre är att det finns en innemhuspool. Badkläder finns nu med på min packnings-lista!

Här är lite bilder på hotellet :)


RSS 2.0