Låt er inte luras?

Jag har märkt att typ ALLA bloggläsare tror att vi bloggare är nå megakändisar som kan försörja oss livet ut på att sitta och skriva några saker på internet. Måste helt ärligt bara fråga?! Tror ni bokstavligen att det är så?

Det som jag tycker är ironiskt är att vissa bloggare väljer att leva ett normalt liv och inte ljuga i bloggarna, medans andra väljer att göra motsatsen.;) Vet ni vad grejen med bloggar är? Ni tror att vi betalar för all underhållning som vi gör på vardagarna, men sanningen är den att nästa 70% är sponsrat då bloggare är nutidens nya marknadsföring. Sen när det kommer till lögner så tror jag inte att det är något nytt direkt. Att en bloggare käper ett skal från en hemsida för 149 kronor och säger att det är ett burberry-skal är bara till för att kunna sticka ut tassarna lite extra.;)

Just idag så vet jag att genomsnittet av dom kända bloggarna drar in ungefär 17 - 20.000 i månaden vilket är en relativt normal lön, eller vad säger ni? Vi har däremot 2 stora bloggare som tjänar mer än andra, men det beror på att de har byggt upp ett varumärke och gjort företag utav det hela och det är Kenza och Blondinbella.:)

Vi umgås med vanligt folk och gör precis det ni gör så överskatta in oss. Vi är bara normala personer som lever bakom en fasad som ni tror är fullt faboosh, men sanningen är att den inte existerar!


Photo : Armand Dommer.

Kommentarer
Postat av: Nathalie Rygaard

Vilken fin bild på oss ^^

2011-01-19 @ 18:13:55
Postat av: shorty neela cathy

STOLT ÖVER DIG PGA DENNA INLÄGGET !!! :D

du verkar vara smartare än de flesta iaf

2011-01-20 @ 05:47:07
URL: http://www.finest.se/shorty-neela

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0