hejsan

Har varit helt slut idag! Har vaknat och somnat om sen morgonen :) . Hur som helst… Igår så drog jag in mot Baresso och mötte upp Naila och dom andra tjejerna och drog hem till min vän Vanessa som fyllde år och hade en hemmafest i RINKEBY, ja ni hörde rätt, rinkeby. Måste säga att det stället är skitläskigt. Så fort vi kom upp för rulltrapporna så hör jag hur 5 somaliekillarskriker massa skit till mig, men jag valde att ignorera dom och fortsatte vara FABOOSH:)lägger inte ner energi på sånt faktiskt!
Hur som helst så söp vi tills klockan två och jag vart bokstavligt helt väck! Vid 2 tiden så drog vi till Lobby och stannade där tills typ halv 5 innan jag tog en taxi hem. När jag vaknade upp idag så hade jag största huvudvärken och huvudet bara dunkade så jag gjorde en kur som min kompis Tessi gav till mig och det funkade.
1/5 glas vatten
1 tsk salt+1 tsk socker
lite citron
Tro mig, huvudvärken försvann tydligen… Hur som helst så har jag precis klätt på mig och ska röra mig mot en fest i st Eriksplan som några killar typ har, jag undrar vem dom är, men min tjejkompis som är 32 vill verkligen att jag kommer, fast det är typ äldre folk där bara, men jag hoppas att det blir bra och finns massa dricka, mohahahha. Får se vart kvällen för oss. :)
Här kommer lite bilder från kvällen!


Tycker jag är modig som vågade åka dit! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0